Αποκλειστικό – Κωστούλας : “πολύ δύσκολη περίπτωση η προσφυγή” [video]

Εκδικάστηκε πριν λίγες ώρες στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή του Παναιτωλικού κατά της απόφασης της Σούπερ Λίγκας και της ΕΠΟ να τροποποιήσουν τον κανονισμό αδειοδότησης και να μην υποβιβάζονται οι ομάδες που δεν θα αδειοδοτούνται. Αναβολή και προσκόμιση των πρακτικών των Δ.Σ. ζήτησαν οι Αγρινιώτες, αλλά τα αιτήματά τους έπεσαν στο κενό. Τελικά δόθηκε προθεσμία σε Παναιτωλικό και Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μέχρι την Παρασκευή, ώστε να καταθέσουν τα υπομνήματά τους.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Φώτης Κωστούλας αμέσως μετά τη εκδίκαση της προσφυγής και βγαίνοντας από τα γραφεία της ΕΠΟ μίλησε στη webtv του ΑγρίνιοCulture.gr σημειώνοντας πως δεν είναι ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο αισιόδοξος απ’ ότι πριν την εκδίκαση. Πρόσθεσε όμως πως εξακολουθεί να πιστεύει πως πρόκειται για μια περίπτωση που είναι πολύ δύσκολη, γιατί “προσφεύγουμε σε ένα δικαστήριο που ελέγχεται από την ΕΠΟ και εμείς στρεφόμαστε κατά της ΕΠΟ”… Σε ερώτημα για πιθανή προσφυγή στο CAS, o Φώτης Κωστούλας δεν απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο “αρκεί να ξέρουμε ότι εκεί μπορούμε να δικαιωθούμε”…

Πάντως οι άνθρωποι του Παναιτωλικού -τον πρόεδρο της ΠΑΕ συνόδευαν οι κ. Μπελέβώνης, Λίτσας και οι νομικοί σύμβουλοι της ΠΑΕ Παναγιωτόπουλος, Βοσκόπουλος και Κωστακόπουλος- δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους για την αντιμετώπιση που είχαν από το δικαστήριο της ΕΠΟ.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Κωστούλα:
[vimeo width=”540″ height=”300”]http://vimeo.com/42209009[/vimeo]