Ενημερωτική Παρουσίαση του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδος στο Αγρίνιο

Την Τετάρτη 30 Μαΐου 2012 το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, με την υποστήριξη της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας – ΔΑΣΤΑ και του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση (info session), στο κεντρικό αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας στο Αγρίνιο.

Δίνεται, έτσι, η δυνατότητα σε υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές να ενημερωθούν αναλυτικά για τα μεταπτυχιακά προγράμματα και το πρόγραμμα υποτροφιών, να θέσουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις σχετικά με το Διεθνές Πανεπιστήμιο. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνουν το πρώτο βήμα προς την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου από το πρώτο δημόσιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας. Θα παρουσιαστεί αναλυτικά το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Αειφόρος Ανάπτυξη», MSc in Sustainable Development, το οποίο ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους αποφοίτους των τμημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας. Σε ένα ολοένα και περισσότερο απαιτητικό περιβάλλον το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος παρέχει 10 μεταπτυχιακά προγράμματα κύρους και υψηλής ποιότητας στους τομείς της οικονομίας, της τεχνολογίας και των ανθρωπιστικών σπουδών.

Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο από τον Οκτώβριο 2012, έχουν τη δυνατότητα από τώρα να καταθέσουν την αίτησή τους για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Διεθνούς Πανεπιστημίου. Περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής στο Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, στο τηλέφωνο 2641074183 ή στο e-mail: career@uwg.gr