Αποσύρεται ο Κωνσταντής Ροκόφυλλος μετά τις αντιδράσεις

Αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Κωνσταντής Ροκόφυλλος από τη λίστα της συμμαχίας της «Δημουργίας, ξανά» του Θάνου Τζήμερου και της “Δράσης” του Στέφανου Μάνου για την Αιτωλοακαρνανία.

Ο γιος του πρώην υπουργού και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ επρόκειτο να είναι υποψήφιος είναι στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Αιτωλοακαρνανίας. Όμως μετά από τις αντιδράσεις στελεχών της Δράσης στο νομό αποφάσισε να αποσυρθεί… από το ψηφοδέλτιο αλλά και από την θέση του εκπροσώπου τύπου της «Δημουργίας, ξανά».

Παρά την ποσοστιαία υπεροχή της Δράσης έναντι της Δημιουργίας Ξανά στο νομό μας, υπήρξαν πιέσεις για την ένταξη του Κωνσταντή Ροκόφυλλου στην πρώτη θέση της λίστας από την πλευρά της «Δημουργίας, ξανά», παρά την πλήρη απουσία του στις προηγούμενες εκλογές. Αυτό προκάλεσε τις αντιδράσεις των υποψηφίων της Δράσης, που σύμφωνα με πληροφορίες, έλεγαν πως με μια τέτοια εξέλιξη το σύνθημα «πολιτική χωρίς πολιτικούς» της Δημιουργίας Ξανά θα ήταν κενό γράμμα. Παράλληλα οι επαγγελματικές συνεργασίες του κ. Ροκόφυλλου -που δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate- σύμφωνα με τους υποψηφίους της Δράσης δεν τον καθιστούν και την «καθαρότερη» επιλογή, όπως λένε χαρακτηριστικά.