Ούτε μια συναυλία… [video]

Τελικά ούτε μια συναυλία δεν μπορεί κανείς να απολαύσει στο Αγρίνιο…

Πάρα πολύς κόσμος βρέθηκε χθες στη συναυλία που έδωσε ο Βασίλης Γισδάκης στο δημοτικό κινημοτογράφο Ελληνίς. Ωστόσο τόσο ο κόσμος όσο και ο τραγουδιστής “σπάστηκαν” από τα προβλήματα που υπήρχαν με την μικροφωνική εγκατάσταση. Πολύ περισσότερο δε ο Γισαδάκης που μάταια φώναζε στους υπευθύνους αρχικά να στερεώσουν την οθόνη που υπήρχε πίσω του και στη συνέχεια να διορθώσουν τα προβλήματα στον ήχο που κάθε τρείς και λίγο επανέρχονταν. Mάλιστα ο τραγουδιστής δεν δίστασε να πεί από μικροφώνου “όχι με τα χέρια στις τσέπες, τρέχουμε τώρα Γιώργο…”

Και πραγματικά είναι να αναρωτιέται κανείς αν εκείνη την ώρα υπήρχε στο χώρο κάποιος υπεύθυνος του κινηματογράφου ή της αντιδημαρχίας του πολιτισμού να βάλει τις φωνές στον προμηθευτή των ηχητικών εγκαταστάσεων. Άλλα τι να περιμένει κανείς αφού ούτε μια συναυλία δεν μπορούν να διοργανώσουν οι υπεύθυνοι των πολιτιστικών του δήμου καθώς τελευταία στιγμή έφερναν πλαστικές καρέκλες για να καθίσουν τον κόσμο στους διαδρόμους… Αλήθεια αν πήγαναν 2000 άτομα σε αυτή τη συναυλία τι θα έκαναν, θα τους έβαζαν τον ένα πάνω στο άλλο;;;

Το ΑγρίνιοCulture έχει ένα από τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα της …αμηχανίας του Γισδάκη και του κοινού στα προβλήματα με τον ήχο.