Προβληματισμός για τη συνοχή της Πανδημοτικής

Λίγες μέρες πριν το επόμενο δημοτικό συμβουλίο τοποθετείται το συμβούλιο των δημοτικών συμβούλων της Πανδημοτικής Πρωτοβουλίας που θα εκλέξει τον επικεφαλής της παράταξης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο επικρατέστερος να αναλάβει τα ηνία της παράταξης είναι ο Κώστας Καλαντζής αφού φαίνεται πως τόσο ο Λάμπρος Κουτρουλός (αρχαιότερος σύμβουλος της παράταξης) όσο και ο Νίκος Καζαντζής δεν επιθυμούν να αναλάβουν ένα τέτοιο ρόλο.

Μάλιστα όσο αφορά την περίπτωση του Νίκου Καζαντζή θα πρέπει να σημειώσουμε πως πριν το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο όλα έδειχναν πως αυτός θα είναι ο νέος επικεφαλής αφού έχαιρε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εμπιστοσύνης της πλειοψηφίας των συναδέλφων του, ώστοσο φαίνεται πως αρκετοί από αυτούς στο διάστημα αυτό του καταλόγισαν “υπερβολική επικοινωνιακή έκθεση”…

Σημασία έχει πως μια σημαντική μερίδα συμβούλων της παράταξης είναι δυσαρεστημένοι με τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα και τον τρόπο που “αποπέμφθηκε” ο Δ. Σταμάτης, ενώ παράλληλα πολλοί πιστεύουν ότι δύσκολα η παράταξη πλέον μετά από όλα όσα συνέβησαν θα έχει την ίδια συνοχή.