Το παλεύει ο Θάνος για την έδρα…

Στις κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ στην Ναύπακτο και το Μεσολόγγι, μίλησε την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Ιουνίου, ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοκαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης, συμμετέχοντας έτσι στις τελευταίες εκδηλώσεις της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο Θάνος Μωραΐτης σε αυτές τις εκλογές παρά τη σχετική χαλάρωση των άλλων συνυποψηφίων του στο ΠΑΣΟΚ συμμετείχε σε όλες τις περιοδείες του Κινήματος σε μια προσπάθεια να διατηρήσει την έδρα του…

Μπορεί να συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες, αλλά είναι υπαρκτό το σενάριο το ΠΑΣΟΚ να μην εκλέξει έδρα στην Αιτωλοακαρνανία. Για να μην γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει το ΠΑΣΟΚ να πάρει στην Αιτωλοακαρνανία ποσοστό μεγαλύτερο από το πανελλαδικό του, κάτι που συνέβη και στις προηγούμενες εκλογές της 6ης Μάη. Για να μην καταφέρει να πάρει έδρα θα πρέπει το ποσοστό στο νομό να είναι ίσο περίπου ή και μικρότερο απο το πανελλαδικό του ποσοστό. Όλα αυτά βέβαια είναι υποθέσεις που βασίζονται στο υποθετικό μεν δεδομένο, αλλά πολύ λογικό τελικά να επαληθευθεί, ότι μεθαύριο το Κίνημα θα συγκεντρώσει μικρότερο ποσοστό από 13% των προηγούμενων εκλογών.