Σαλμάς οverdose…

Μια μόλις μέρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο Μάριος Σαλμάς ως αναπηρωτής υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το νέο νοσοκομείο Αγρινίου…

O κ. Σαλμάς έκανε την παρακάτω δήλωση στην τοπική τηλεόραση «Αχελώος TV»:«Είναι υποχρέωση μας να ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες να τελειοποιήσουμε τις εκκρεμότητες και να τις άρουμε , να κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου να ξεμπλοκαριστούν τα όποια κωλύματα υπάρχουν και να παραδώσουμε το κτίριο σε χρήση μέχρι το τέλος του έτους, προς ανακούφιση των ασθενών της περιοχής. Εκτιμώ ότι μέχρι το τέλος του έτους θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να ξεμπλοκάρουμε και άρουμε τα κολλήματα και να παραδοθεί το κτήριο στους ασθενείς της Αιτωλοακαρνανίας».

Είναι προφανές ότι ο αιτωλοακαρνανάς υπουργός δείχνει με την κίνησή του να επισκεφθεί το νέο νοσοκομείο Αγρινίου πρίν καλά – καλά καθίσει στην καρέκλα του υπουργού πως θα κινηθεί σε μια διαρκή επικοινωνιακή επίθεση ανάλογη με αυτή της προηγούμενης θητείας του στο υπουργείο Υγείας.

Με αγωνία λοιπόν θα περιμένουμε να δούμε ποιά τοπικά ΜΜΕ θα μας ενημερώνουν για το κυβερνητικό ρεπορτάζ και τα τηλέφωνα του υπουργού στους υπηρεσιακούς παράγοντες και τις λοιπές ενέργειές του..