Κωστούλας: “Οι ψευτοδικαστές της ΕΠΟ…”

Ο Φώτης Κωστούλας ξέσπασε κατά της ΕΠΟ με αφορμή τις απορρίψεις των ενστάσεων του Παναιτωλικού στο θέμα των μη ενημεροτήτων Κέρκυρας και Πανιωνίου. “Πρέπει να αλλάξουν τους δικαστές… Αυτοί κάθε άλλο παρά δικαστές είναι. Δεν μπορεί να μην είναι σε θέση να διακρίνουν το άσπρο με το μαύρο”, είπε αρχικά σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στην ΕΡΑ Σπορ το απόγευμα της Δευτέρας 23/7 ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Αγρινίου και εν συνεχεία έγινε ακόμα πιο καυστικός:

“Το σκεπτικό της απόρριψης της ένστασής μας ήταν από τον Κουρίδη, το νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, είναι ημιμαθής και εμπαθής. Αυτές οι ομάδες για τις οποίες κάναμε την ένσταση έκαναν ψευδείς δηλώσεις πως δεν οφείλουν πουθενά και δεν χρωστάνε για να κάνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο. Αυτό για μας είναι σαν πλαστογραφία. Στις επιτροπές δεν πάνε με το δίκιο, γιατί, αν πάνε, θα χάσουν τη δουλειά τους, είναι δικηγόροι, υπάλληλοι της ΕΠΟ… Ρεζίλι έγιναν με τις αποφάσεις που έβγαλαν για οποιονδήποτε έχει τελειώσει ένα εξάμηνο Νομικής. Σαν νομικός ο Πιλάβιος θα έπρεπε να έχει τόσο δα τσίπα και να πει τι κάνετε εδώ… Από εκεί και πέρα, ο Κουρίδης τα μαγειρεύει όλα. Το αυτοδιοίκητο έχει γίνει αυτοδικτατορικό στο ποδόσφαιρο”.

Όσο για το τι θα κάνει από εδώ και πέρα ο Παναιτωλικός, ο οποίος θα παίζει στη Β’ Εθνική, ο Κωστούλας επισήμανε: “Υπάρχει περίπτωση να πάμε στα δικαστήρια και θα πάμε… Θα κάνω μηνύσεις και αγωγές. Πέρσι η ίδια επιτροπή για πλαστογραφία έριξε τον Ηρακλή, περίμενα πως θα γινόταν κάτι αντίστοιχο φέτος… Με το ίδιο σκεπτικό, έλεος! Δεν πρόκειται να περιμένουμε τους ψευτοδικαστές της ΕΠΟ (σ.σ.: αναφορικά με την έκβαση της έφεσης). Ρίξτε μας στη Δ’, αλλά να ξέρουν πως θα δικαιωθούμε, σε δύο χρόνια θα είμαστε πάλι εδώ”.