Παναιτωλικός : Στήριξη και ενότητα για την άνοδο [pics + video]

Τη στήριξη του κόσμου ζήτησε ο προπονητής του Παναιτωλικού Νίκος Καραγεωργίου στη σημερινή παρουσίαση του ρόστερ της ομάδας λίγα εικοσιτετράωρα πριν την πρεμιέρα της Football League. O N. Καραγεωργίου για άλλη μια φορά εντυπωσίασε με την αμεσότητα και τη λακωνικότητά του στην συνέντευξη τύπου που έδωσε στα πλαίσια της παρουσίασης. Ο Καβαλιώτης προπονητής δήλωσε μετά από δυόμιση μήνες παραμονής στο Αγρίνιο οπαδός του Παναιτωλικού, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Παναιτωλικός θα πετύχει το στόχο του, να ανέβει στην SuperLeague. Παράλληλα έκανε έκκληση στα τοπικά μέσα για στήριξη και καλοπροαίρετη κριτική και παράλληλα ζήτησε την ενότητα του κόσμου, ώστε να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος. Ο Νίκος Καραγεωργίου στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε εμμέσως πλην σαφώς στην παρουσία των τριών (Καβάλα, Ηρακλή, Ολυμπιακού Βόλου) : “έχουμε να αντιμετωπίσουμε και άλλες δυσκολίες που ξέρετε ότι ο Παναιτωλικός σ’ αυτές δεν έχει τα “μέσα”, όλα αυτά μας κάνουν να πρέπει να είμαστε όλοι μαζί” είπε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Καραγεωργίου ήταν στις δηλώσεις του είπε για το νέο πρωτάθλημα : «Είναι ένας μαραθώνιος 42 αγωνιστικών και θα παλέψουμε αρκετά. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να λειτουργήσουμε όλοι μαζί για να τα καταφέρουμε. Υπάρχουν αρκετοί μνηστήρες για την άνοδο και το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο. Όποιος δεν δώσει μάχη δεν έχει θέση στην ομάδα” κατέληξε με νόημα. Για το αν η ομάδα μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του πρωταθλήματος από την άποψης της φυσικής κατάστασης των παιχτών είπε: “Είμαστε έτοιμοι από άποψη φυσικής κατάστασης. Υπάρχουν 18παίχτες που μπορούν να καλύψουν οποιοδήποτε κενό, υπάρχουν 3 νέοι παίχτες που σύντομα θα είναι απόλυτα έτοιμοι. Πιστεύω με ρεαλιστικές συνθήκες θα ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες”. Τέλος ο Νίκος Καραγεωργίου ανέφερε πως η ομάδα θα είχε μια στραγική και ένα τρόπο παιχνιδιού για όλα τα παιχνίδια. “Δεν θα προσαρμοστούμε στους αντιπάλους” είπε ενώ παράλληλα σημείωσε πως δεν έχει σκεφτεί πόσους βαθμούς θα χρειαστεί ο Παναιτωλικός για να καταφέρει την άνοδο. “Θέλω να σκεφτόμαστε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και τίποτε άλλο. Μπροστά μας έχουμε την Καλλονή και πρέπει να κερδίσουμε”.

Ο Γιώργος Κουσας πρώτος αρχηγός του Παναιτωλικού τόνισε: «Δουλέψαμε πολύ καλά στην προετοιμασία, έχουμε μια νέα ομάδα και θέλουμε στήριξη από τον κόσμο σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος».Τέλος ο γενικός αρχηγός της ομάδας Μάκης Μπελεβωνης δήλωσε : «Πάνω από όλα είναι το συμφέρον του Παναιτωλικού, δεν υπάρχει χώρος για προσωπικές στρατηγικές» Ενώ όσο αφορά τα καθήκοντά του είπε : “κάθε αρχή και δύσκολη, στόχος είναι να διατηρώ τη καλύτερη ψυχολογία στους παίχτες, ώστε να μπορούν να παίξουν καλύτερα”. “Μπορώ να γίνω και αυστηρός, αν χρειαστεί” είπε με νόημα.