Πρεμιέρα με το αριστερό για Παναιτωλικό [50 pics]

Οι παίχτες της Καλλονής πανηγυρίζουν το γκολ που πέτυχαν
Δυο ομάδες αναμετρήθηκαν σήμερα στο Αγρίνιο μια με συνέχεια και μια χωρίς… Ο Παναιτωλικός που ήταν άτυχος όταν ο Φαβάλι αστόχησε στο πέναλτι στο 75 παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και ήττηθηκε στην πρεμιέρα της Football League.

Η ελλιπής Καλλονή έπαιξε έξυπνα, είχε τύχη και νίκησε τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, δείχνοντας ότι είναι ικανή για μεγάλα πράγματα φέτος. Ωστόσο, η ομάδα της Λέσβου έδειξε πιο έτοιμη και με την τύχη στο πλευρό της κατάφερε όχι μόνο να φύγει αλώβητη από το Αγρίνιο, αλλά να πανηγυρίσει μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

"Μοιραίος" του Παναιτωλικού ο Φαβάλι - Η αντίδρασή του δευτερόλεπτα αφού έχασε το πέναλτι
Οι Αγρινιώτες είχαν την κατοχή της μπάλας, έχασαν λίγες ευκαιρίες και, μάλιστα, στο 75′ ο Φαβάλι έχασε την ευκαιρία να σκοράρει στο ντεμπούτο του. Ο Καμαρά κέρδισε πέναλτι από τον Αναστασιάδη, όμως ο Αργεντινός ήταν άστοχος από την άσπρη βούλα και έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μάππα. Η ομάδα της Λέσβου, η οποία στο 18′ είδε τον Κώτσιο με εκτέλεση φάουλ πίσω από τη σέντρα να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο (!), πέτυχε τελικά το γκολ της νίκης σε μία αντεπίθεση. Στο 85′ ο Μανούσος πήρε τη μπάλα, «χόρεψε» δύο αμυντικούς και με σουτ μέσα στην περιοχή έγραψε το 1-0!

Ο κόσμος του Παναιτωλικού προσπάθησε να βοηθήσει όσο μπορούσε την ομάδα... Δεν έφτανε όμως για τη νίκη...
Καραγεωργίου : “Δεν μπορεί να είναι αυτός ο Παναιτωλικός”
Ο Νίκος Καραγεωργίου δήλωσε μετά τον αγώνα ότι δεν περίμενε πως θα ήταν αυτή η εμφάνιση του Παναιτωλικού. “Υπήρχε μεγάλη πίεση και αγχος να καταβάσουμε σωστά την μπάλα. Παίξαμε με μεγάλες μπαλιές, κάτι που δεν έχουμε κάνει ούτε σε μια προπόνηση” και πρόσθεσε πως πρέπει όλοι (παίχτες και προπονητής) να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της Β Εθνικής. Ο Νίκος Καραγεωργίου ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα και άφησε υπόσχεση για βελτίωση της ομάδας. “Δεν μπορεί να είναι αυτός ο Παναιτωλικός” είπε χαρακτηριστικά.

Συγνώμη απο Κώτσιο
Ο ποδοσφαιριστής της Καλλονής Ηλίας Κώστας στη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στην κόντρα του με τους οπαδούς του Παναιτωλικού. “Είναι κουτό να πιστεύει κανείς ότι ήθελα να εκμεταλλευτώ ένα Fair play” είπε αναφερόμενος στον προπέρσυνο αγώνα του ΠΑΣ Γιάννενα στο Αγρίνιο, όταν ο ΠΑΣ πέτυχε γκολ χωρίς να τηρήσει το fair play. Ζήτησε όμως συγνώμη για την συμπεριφορά του στο περσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Αγρίνιο, όταν είχε προκαλέσει τους οπαδούς του Παναιτωλικού.

«Nτου» οργανωμένων στο γήπεδο
Επεισόδια σημειώθηκαν αρκετή ώρα πριν αρχίσει ο αγώνας έξω από τη θύρα των οργανωμένων στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Δεκάδες οπαδοί του Παναιτωλικού εισέβαλαν στην θύρα 6 χωρίς εισιτήρια πριν η αστυνομία προλάβει να αντιδράσει. Αυτή ήταν η αντίδραση των οπαδών του Παναιτωλικού απέναντι στην άρνηση της διοίκησης να τους διαθέση τα εισιτήρια που ζήτησαν χθες.

Παναιτωλικός: Τακίδης, Μπακάκης, Κούσας, Ακουάρο, Γκόλιας, Μητρόπουλος, Σφακιανάκης (82′ Πασάς), Μύγας (56′ Δάρλας), Φαβάλι, Καμαρά, Ντιμπαλά (56′ Κουτσοσπύρος).
ΑΕΛ Καλλονής: Μάππας, Σερφά, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης (80′ Τραορέ), Κώτσιος, Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο, Μανούσος (91′ Γάλας), Γκονζάλες, Λεοζίνιο (83′ Χατζόπουλος), Καζάκης.

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα [50 pics]