Είναι κρίμα όσα χτίζονται με κόπο να γκρεμίζονται μονομιάς…

Ο κόσμος του Παναιτωλικού προσπάθησε να βοηθήσει όσο μπορούσε την ομάδα... Δεν έφτανε όμως για τη νίκη...

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα του Φώτη Κωστούλα με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, καθώς το αφεντικό του Παναιτωλικού αποφάσισε να γκρεμίσει την εξέδρα που τους φιλοξενεί. Ήδη έχουν «σφραγιστεί» οι θύρες 6 και 7, ενώ ήδη αφαιρούνται τα καθίσματα και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι εργασίες κατεδάφισης.

Η απόφαση του Φώτη Κωστούλα σε καμία δεν περίπτωση δεν έχει να κάνει με το θέμα που έχει προσκύψει με την επιβολή μεγάλου προστίμου από την πολεοδομία για την ανέργεση της νέας έξέδρας. Η απόφαση αφορά την αντίδραση των οργανομένων στην άρνηση της ΠΑΕ να δώσει εισιτήρια για το ματς με την Καλλονή στο σύνδεσμο οργανωμένων… Το… ντου των οπαδών που μπήκαν στο γήπεδο σπάζοντας το λουκέτο της θύρας και αντιδρώντας στη διατήρηση της τιμής του εισιτηρίου στα περσινά (όταν και η ομάδα αγωνιζόταν στη Σούπερ Λίγκα) επίπεδα. Ο Φ. Κωστούλας που σήμερα δηλώνει πως δεν είναι διατεθειμένος να πληρώνει κάθε βδομάδα για να τα σπάνε κάποιοι και πως είναι οριστική η απόφαση της κατεδάφισης, αφήνει να εννοηθεί πως υπάρχει ένα μικρό παράθυρο να αλλάξει την απόφασή του, αν υπάρχουν κινητοποιηθούν υγιείς φίλαθλοι που θέλουν να προασπίσουν το συμφέρον της ομάδας.

Είχε προϊδεάσει ο Κωστούλας
Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, που δείχνει για άλλη μια φορά πως ό,τι λέει το εννοεί… από το καλοκαίρι στη συνέντευξη, όπου παρουσίασε τον Νίκο Καραγεωργίου, είχε απευθύνει έκκληση προς τους φιλάθλους… «Θωρακίστε την ομάδα από αυτούς που θα την ρίξουν στη Δ Εθνική» είχε δηλώσει τότε. «Θα μας κάνει κριτική ποιος; οι οργανωμένοι; Εγώ δεν είμαι «φεύγω-μένω»… Αυτοί είναι ερχόμαστε – δεν ερχόμαστε στην «πρώτη», αυτοί είναι λέμε και ξελέμε όταν υπόσχονται να μην πετάξουν τίποτα στο γήπεδο»… Τότε ο Φ. Κωστούλας είχε προειδοποίησει : «Δεν θα ξαναπληρώσω πρόστιμο για κροτίδες και φωτοβολίδες. Η νοοτροπία «είμαστε Παναιτωλικάρες και πετάμε τη κροτίδα» με το πορτοφόλι του Κωστούλα τέλειωσε… Δεν θα ξαναπληρώσω τέτοιο πρόστιμο και η τιμωρία θα είναι να πάει η ομάδα στη Δ Εθνική, και τότε δεν θα δώσω εγώ λογαριασμό, αυτοί θα δώσουν, αν αγαπάνε την ομάδα προστατεύοντας την. Και το λέω σε όλους : θωρακίστε την ομάδα από αυτούς που θα την ρίξουν στη Δ Εθνική.» Έτσι ο Φώτης Κωστούλας αποφάσισε να γκρεμίσει την εξέδρα και μάλιστα έφτασε  στο σημείο να υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστων για όσα συνέβησαν το Σάββατο με την Καλλονή.

Η αλήθεια είναι πως ο Φ. Κωστούλας έχει κάθε δίκιο να είναι πυρ και μανία με τους οργανωμένους, με τον πόλεμο που του έχουν κάνει και τα όσα απαράδεκτα έχουν πει για αυτόν, τον καλύτερο πρόεδρο στην ιστορία του Παναιτωλικού…. Όμως είναι άδικο και μεγάλη αμαρτία να πληρώσει αυτή την κόντρα το γήπεδο… Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα η όλη ιστορία κάνει πολύ κακό στο σύλλογο, στο γήπεδο, στο κλίμα της ομάδας. Όπως γράψαμε δεν το χρειάζεται αυτό ο Παναιτωλικός… Το καλύτερο από όλα θα ήταν να ενεργοποιηθούν οι υγιείς και μη οργανωμένοι φίλοι του Παναιτωλικού για να αποτρέψουν την κατάσταση με την στήριξή τους στην διοίκηση. Διαφορετικά ίσως και η ΠΑΕ πρέπει να επενεξετάσει το θέμα, γιατί είναι πολύ κρίμα όσα χτίζονται με κόπο να γκρεμίζονται μονομιάς…

Δ.Π