Χ (0-0) στην Καβάλα για τον Παναιτωλικό

Τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε από την Καβάλα ο Παναιτωλικός στο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε προ ολίγου. Η ομάδα του Ν. Καραγεωργίου αν και είχε τις ευκαιρίες δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα και έμεινε στο 0 παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν είχαν τη μεγάλη φάση μπροστά στην αντίπαλη εστία και πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0 – 0. Στο 6ο λεπτό ο Καμαρά σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε αρκετά έξω. Στο 12΄ η εκτέλεση φάουλ του Ντιε πέρασε άουτ και στο 14΄ το σουτ του Παγώνη έφυγε αρκετά έξω από την εστία του Τακίδη. Στο 24΄ ο Αποστολίδης μπλόκαρε την κοντινή κεφαλιά του Κουτσοσπύρου και στο 31΄ ο Τακίδης πρόλαβε το Χλωρό μετά από πάσα του Αναστασόπουλου στην τελευταία απειλητική φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 61΄ ο Τριποτσέρης βρήκε το Ντος Σάντος που πήγε να κρεμάσει τον Τακίδη που έκανε έξοδο, έστειλε όμως τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 66΄ ο Φαβάλι σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο Αποστολίδης απέκρουσε εντυπωσιακά και στο 74΄ ο τερματοφύλακας της Καβάλας απέκρουσε το σουτ του Μύγα. Η Καβάλα προσπάθησε να απειλήσει στο 79΄ με το Γελαδάρη, όμως το συρτό σουτ που έπιασε έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Τακίδης. Στο 81΄ ο Αποστολίδης έδιωξε τη σέντρα σουτ του Φαβάλι και στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Ιωάννου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φαβάλι πέρασε ελάχιστα άουτ. Η μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό χάθηκε στο 91΄ όταν ο Αποστολίδης έσωσε την κεφαλιά του Ακουάρο. Στο 93΄ το φάουλ του Μπογκντάνοβιτς απέκρουσε ο Αποστολίδης στην τελευταία φάση του αγώνα.

Καβάλα (Κώστας Βασιλακάκης): Αποστολίδης, Γελαδάρης, Τριποτσέρης, Παγώνης, Μαραγκός, Ντιε, Ενσαλίβα, Χλωρός (89΄ Μπρατσιάνι), Ντος Σάντος (70΄ Ποσίνκοβιτς), Μοκάκε, Αναστασόπουλος (63΄ Πλιάγκας).

Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Μπακάκης, Γκόλιας, Ιωάννου, Ακουάρο, Κούσας, Μητρόπουλος, Φαβάλι, Γιάνεφ (60΄ Πασάς), Καμαρά (60΄ Μύγας), Κουτσοσπύρος (90΄ Μπογκντάνοβιτς).