Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Αγρίνιο με αφορμή την επίσκεψη Μέρκελ

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΚΚΕ στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, με αφορμή την επίσκεψη της Ανκελα Μέρκελ στην Ελλάδα.

Την κεντρική ομιλία προς τους συγκεντρωμένους απηύθυνε η κα Δήμητρα Αλεξά, πρόεδρος του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων και μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου. Η κα Αλεξά κάλεσε τους συγκεντρωμένους σε διαρκή εγρήγορση, ενόψει της ψήφισης των νέων μέτρων από τη βουλή.

Ενώ αναφορικά με την επίσκεψη Μέρκελ στην Ελλάδα είπε πως αυτή έρχεται για να προασπίσει τα γερμανικά συμφέροντα στην Ελλάδα και επιτέθηκε στην κυβέρνηση συνεργασίας λέγοντας ότι έχουν αποφασίσει να παραδώσουν τη χώρα στους δανειστές, ξεπουλώντας τη δημόσια περιουσία και καταπατώντας και το τελευταίο κομμάτι των εργασιακών κατακτήσεων που έχει απομείνει στους εργαζομένους.