Μαθήματα Αγωνιστικού Μπριτζ (Bridge) στο Αγρίνιο

Το Μπριτζ είναι το δημοφιλέστερο πνευματικό παιγνίδι σε όλο τον κόσμο,είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, που αναπτύσσει τη σκέψη, την ομαδικότητα και παράλληλα μας ψυχαγωγεί.

Το αγωνιστικό Μπριτζ είναι ένα από τα δύο (μαζί με το σκάκι) αναγνωρισμένα πνευματικά αθλήματα. Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ από το 1975 είναι ενταγμένη στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και μέλος της Πανευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μπριτζ, αναγνωρισμένου οργανισμού από τη Διεθνή Ολυμπιακή επιτροπή. Οι αθλητές του Μπριτζ δικαιούνται στο ακέραιο όλα τα προνόμια που παρέχει η Ελληνική Πολιτεία στους Πρωταθλητές της χώρας μας.

Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ εδώ και τρία χρόνια έχει δημιουργήσει τον Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ Αγρινίου με δύναμη 50 αθλητών, που ήδη έχουν καταγράψει πολλές διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο. Φέτος, σε μια συντονισμένη προσπάθεια περαιτέρω διάδοσης του αθλήματος στην περιοχή, ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΡΙΤΖ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ξεκινά ξανά μαθήματα αρχαρίων.
Τα μαθήματα για τους νέους αθλητές θα γίνονται στο Εντευκτήριο του Πνευματικού κέντρου του Δήμου στην πλ. Μελίνας Μερκούρη (στα τρένα και προβλέπεται να ξεκινήσουν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 18.00

Πληροφορίες : 6973320528 & www.bridgdeal.gr