«Κοιτάει» Λεάλ για αντικαταστάτη του Ντιμπαλά ο Καραγεωργίου

Τον Λεάλ θέλει να φέρει στο Αγρίνιο ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Νίκος Καραγεωργίου ως αντικαταστάτη του Ντιμπαλά. Θετικός ο επιθετικός από την Ουρουγουάη στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα.

Ακόμα μία μεγάλη μεταγραφή θέλει να ολοκληρώσει η ομάδα του Παναιτωλικού, που έχει μοναδικό στόχο την άνοδο και όπως όλα δείχνουν θα ενισχύσει το ήδη δυνατό ρόστερ της με έναν παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά και να την οδηγήσει και πάλι στην πρώτη κατηγορία.

Ο λόγος για τον Σέρχιο Λεάλ, ο οποίος έφυγε το καλοκαίρι από τον Εργοτέλη για την Ντεπορτίβο Κάλι της Κολομβίας, όπου όμως δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε και ψάχνεται να φύγει.Η Ελλάδα φαντάζει να είναι από τους επικρατέστερους προορισμούς καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει πολύ καλές εμπειρίες από την χώρα μας και σκέφτεται αρκετά σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει.Από την μεριά του ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Νίκος Καραγεωργίου έχει πολύ καλή άποψη για τον επιθετικό με τον οποίο συνυπήρξε για μία τριετία στον Εργοτέλη.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες βλέπει στο πρόσωπο του 30χρονου επιθετικού τον ιδανικό αντικαταστάτη του Πατρίκ Ντιμπαλά, ο οποίος είναι δεδομένο πως θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Αγρινίου.

πηγή : gazzetta.gr