Ένοπλη ληστεία σε διανομέα των ΕΛΤΑ στο Αρχοντοχώρι με λεία 8000€

Ενοπλη ληστεία σε βάρος ταχυδρομικού υπαλλήλου σημειώθηκε πρίν λίγη ώρα στο Αρχοντοχώρι.

Τρεις κουκουλοφόροι οπλοφορώντας είχαν στήσει ενέδρα διανομέα των ΕΛΤΑ στον δρόμο προς τον Μύτικα και με την απειλή όπλων του απέσπασαν 8000 ευρώ. Ανδρες της Αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των ληστών οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες πυροβόλησαν με αυτόματο όπλο για εκφοβισμό το αυτοκίνητο του διανομέα, μάλιστα βρέθηκαν δύο κάλυκες στο σημείο. Να σημειωθεί πως ο διανομέας των ΕΛΤΑ και η σύζυγός του που επέβαινε στο όχημα, βρέθηκαν σε κατάσταση σοκ μετά το συμβάν.

Οι δράστες, σύμφωνα με την μαρτυρία του διανομέα, διέφυγαν με τα πόδια, η αστυνομία όμως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να διέφυγαν με όχημα που τους περίμενε πιο μακριά.

H τοπική αστυνομία πάντως εξέδωσε για το θέμα την ακόλουθη ανακοίνωση:
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών δραστών οι οποίοι σήμερα (1-11-2012) το πρωί αφαίρεσαν από ταχυδρομικό διανομέα στη θέση Άγιος Ταξιάρχης Ξηρομέρου το χρηματικό πόσο των 8000 ευρώ.Οι δράστες ανέκοψαν την πορεία του οχήματος στο όποιο επέβαινε ο διανομέας και πυροβολώντας προς αυτό, τον ανάγκασαν να τους παραδώσει τα χρήματα που μετέφερε.