Αναλαμβάνει ο ΟΣΚ την επισκευή του 2ου σχολικού συγκροτήματος στη Ναύπακτο

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του ΟΣΚ στην Αθήνα το κλιμάκιο αντιπροσωπείας από τη Ναύπακτο απέσπασε τη δέσμευση χρηματοδότησης της επισκευής του σχολείου από τον ίδιο τον ΟΣΚ. Υπηρεσιακοί παράγοντες ενημέρωσαν τον δήμαρχο και την υπόλοιπη επιτροπή ότι τον επόμενο μήνα ο οργανισμός λαμβάνει δάνειο σύμφωνα με το οποίο θα μπορέσει να χρηματοδοτήσει και την επισκευή του 2ου σχολικού συγκροτήματος. Μάλιστα ανέφεραν ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό σύμφωνα με την μελέτη που έχει στα χέρια της η δημοτική αρχή.

Απ’όλη αυτή την εξέλιξη θολή για την ώρα παραμένει η κατάσταση για το μεσοδιάστημα ως την ολοκλήρωση της επισκευής.Δηλαδή αν θα συνεχίσουν οι διπλοβάρδιες στα σχολεία ή ο δήμος προσανατολιστεί σε κάποια άλλη λύση.Είναι ένα θέμα μας είπαν ότι θα εξεταστεί μόλις επιστρέψουν και συνεκτιμηθούν τα νέα δεδομένα.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρέστησαν οι:Διευθύντρια του 1ου γυμνασίου κ.Βίτσα,η υποδιευθύντρια του 2ου λυκείου κ.Ιωάννου και οι πρόεδροι των 15μελών μαθητικών συμβουλίων των δύο λυκείων. Εντύπωση προκάλεσε η απουσία της Ένωσης γονέων και κηδεμώνων,όπως και μελών της αντιπολίτευσης.

πηγή : nafpaktianews.gr