Η “Π.Καψάλης και Συνεργάτες” και ο Φώτης Κωστούλας καταγγέλλουν αθέμιτο ανταγωνισμό

Για αθέμιτο ανταγωνισμό εκ μέρους ζεύγους μηχανικών από το Νεοχώρι Μεσολογγίου κάνουν λόγο σε κοινή τους ανακοίνωση η γνωστή τεχνική εταιρία “Π.Καψάλης και Συνεργάτες” και ο ιδιοκτήτης του Emileon και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Φώτης Κωστούλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Τις τελευταίες ημέρες «ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ», που ανήκει στην ιδιοκτησία ζεύγους πολιτικών μηχανικών, με έδρα της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, το Νεοχώρι Μεσολογγίου και οι οποίοι κατά το παρελθόν έχουν απασχοληθεί, με συμβάσεις ανεξάρτητων υπηρεσιών, στο γνωστό Τεχνικό Γραφείο του Αγρινίου, ιδιοκτησίας της εταιρείας «Π. ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣYNΕΡΓΑΤΕΣ», το οποίο, ως γνωστόν, έχει α-ναλάβει και εκτελέσει σημαντικά τεχνικά έργα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Στερεάς Ελλάδας αλλά και στην Αιτωλοακαρνανία και μεταξύ αυτών κατασκεύασε το αθλητικό κέντρο της Ανώνυμης Εταιρείας «ΕΜΙΛΕΟΝ Α.Ε.», ανακατασκεύασε το γήπεδο της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΤΩΛΙΚΟΣ» κ.λ.π., παραπλανώντας συνειδητά και παράνομα τους καταναλωτές της περιοχής μας, με σαφή πρόθεση αθέμιτου ανταγωνισμού και με τρόπο που προσβάλλει τις αρχές της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών, διανέμουν διαφημιστικά φυλλάδια, με τα οποία διαφημίζουν το τεχνικό γραφείο τους, στα οποία έχουν συμπεριλάβει φωτογραφίες των εγκαταστάσεων της «ΕΜΙΛΕΟΝ Α.Ε.» και του γηπέδου του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, διατεινόμενοι ότι αυτοί είναι οι κατασκευαστές των ανωτέρω έργων, γεγονός ψευδέστατο και μη έχον σχέση με την πραγματικότητα, αφού αμφότερα τα έργα αυτά τα κατασκεύασε καθ΄ ολοκληρίαν η τεχνική εταιρεία «Π. ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ».

Για την αποφυγή συγχύσεων στους καταναλωτές και για αποκατάσταση της αλήθειας, ενημερώνουμε ότι το ανωτέρω ζεύγος των πολιτικών μηχανικών, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Νεοχώρι Μεσολογγίου, χωρίς την άδειά μας, την συναίνεσή μας και την έγκρισή μας, καταχώρησε στο διαφημιστικό φυλλάδιο που διανέμουν, διαφημίζοντας το τεχνικό τους γραφείο, φωτογραφίες των έργων που κατασκεύασε η εταιρεία «Π. ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», ιδιοκτησίας και συμφερόντων των προαναφερόμενων εταιρειών «ΕΜΙΛΕΟΝ Α.Ε.» και «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ» και, επίσης, παρανόμως εμφανίζουν ότι τα έργα αυτά έχουν εκτελεστεί από τους ίδιους. Όσα δε αντίθετα αναφέρονται και αποτυπώνονται στο παραπάνω διαφημιστικό φυλλάδιο αποτελούν σαφή απόπειρα εξαπάτησης του καταναλωτικού κοινού, για τα οποία τόσο η κατασκευάστρια εταιρεία «Π. ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», όσο και η ιδιοκτήτριες εταιρείες «ΕΜΙΛΕΟΝ Α.Ε.» και «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ», προτιθέμεθα άμεσα να προβούμε στις νόμιμες ενέργειες.

ΓΙΑ ΤΗΝ «Π. ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ»
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ» «ΕΜΙΛΕΟΝ Α.Ε.»
ΦΩΤΙΟΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ