Επεκτείνεται το πρόγραμμα δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία στη Ναύπακτο

Στη δύσκολη αυτή περίοδο της κρίσης και της βαθειάς ύφεσης, πρωτοβουλίες που προτάσσουν τη Συλλογικότητα και την Αλληλεγγύη μπορούν να ανακουφίσουν συμπολίτες μας οι οποίοι βιώνουν ολοένα και πιο έντονα τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας.

Στα πλαίσια αυτά, το Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας και την Α΄ ΕΛΜΕ παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ ενισχυτική διδασκαλία σε 35 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και αναμένεται αύξηση του αριθμού των μαθητών αφού καθημερινά υποβάλλονται νέες αιτήσεις από γονείς της περιοχής.

“Ευχαριστούμε τους Εθελοντές Δασκάλους και Καθηγητές για την πολύτιμη αρωγή τους. Χωρίς την υποστήριξή τους η πρωτοβουλία αυτή δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί. Χαιρετίζουμε τις πρωτοβουλίες του Παραρτήματος Ναυπακτίας και Δωρίδας, το οποίο συνεχίζει τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης δίνοντας προτεραιότητα και στήριξη σε αυτούς που ανήκει το μέλλον, στους νέους ανθρώπους” αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας