Νίκη με ανατροπή για τους εφήβους της Ομόνοιας Ναυπάκτου

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε πάνω από δύο ώρες η Ομόνοια κατάφερε να νικήσει την εφηβική ομάδα του Παμβοχαϊκού με 3-2 παρότι βρέθηκε να χάνει 0-2 σετ στο ξεκίνημα. Με τη νίκη αυτή ισοβάθμησε στην τέταρτη θέση με τον Θησέα αλλά έχασε την είσοδό της στο final four λόγω του αρνητικού αποτελέσματος στο παιχνίδι με το Θησέα.

Η ομάδα της Ναυπάκτου έκανε πολλά λάθη στο ξεκίνημα του αγώνα, παρ’όλα αυτά μπόρεσε να προηγηθεί ακόμα και με 19-17. Ο Παμβοχαϊκός όμως με ένα 0-5 γύρισε το σετ και τελικά το πήρε με 23-25. Στο δεύτερο σετ κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι που από την αρχή βρέθηκαν να προηγούνται και παρ’ότι η Ομόνοια κατάφερε να μετατρέψει το 19-24 σε 23-24, πήραν το σετ με 23-25.
Από το τρίτο σετ και μετά οι μικροί της Ομόνοιας πήραν μπροστά. Με τον Φαφουτάκη να γίνεται κεντρικός, τον Μέτση διαγώνιο, τον Κεχαγιά ακραίο και τον Κόγγο να μοιράζει πολύ καλά το παιχνίδι, η Ομόνοια βρήκε λύσεις στην επίθεση, απελευθέρωσε τον Παύλου που δεν είχε αντίπαλο στο φιλέ και πήρε το τρίτο σετ με 25-19 ενώ ήταν σαρωτική στο τέταρτο κατακτώντας το με 25-10, αφού προηγουμένως από το 7-8 έτρεξε ένα σερί 15-0. Έχοντας πάρει φόρα οι έφηβοι της Ναυπάκτου δύσκολα θα έχαναν το τάι μπρέικ το οποίο τελικά και κατέκτησαν με 15-9.

Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι για το εφηβικό της Ομόνοιας αλλά από αυτή την Κυριακή στο χορό μπαίνει η παιδική ομάδα στο τοπικό ντέρμπι με τον Φαέθωνα Αντιρρίου.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Σταυρογιαννόπουλος, Παύλου, Λουκάς Κ., Μέτσης, Κόγγος, Κόκκαλης Δ., Λουκάς Χ., Κομάνι, Κεχαγιάς, Φαφουτάκης, Σακκούλης.
Παμβοχαϊκός ΓΑΣ (Χατζημιχάλης): Σπυράκος, Εικοσιδέκας, Γαμβρούλης, Λολίτσας, Χριστοδούλου, Μασούρης Ν., Ηλιού, Παναγιωτόπουλος, Σαλωνίτης, Αργυρόπουλος, Μασούρης Χ.