4 στα 4 για το Παναιτωλικό στο Χάντμπολ

Την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πήρε ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. για το Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών Ελλάδος. Αντίπαλός του ήταν ο «Άραχθος Κωστακίων Άρτας», ομάδα που βρίσκεται μέσα στις 3 – 4 υποψήφιες για άνοδο.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Αγρινίου, η ομάδα μας έπαιξε σαφώς καλύτερα από τις άλλες φορές, είχε τον έλεγχοτου αγώνα σε όλη του τη διάρκεια και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι. Κατάφερε έτσι να πάρει τους δύο βαθμούς της νίκης και τώρα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Μπροστά σε 250 φίλους και οργανωμένους του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ έπαιξε σωστά και δυνατά στην άμυνα και πήρε το δικαίωμα να τρέξει στον αιφνιδιασμό και να πετύχει το εύκολο γκολ. Ακόμα όμως και όταν βρέθηκε απέναντι σε οργανωμένη άμυνα με καλό γύρισμα κατάφερνε να βρίσκει τον τρόπο να πετυχαίνει το γκολ. Ικανοποιημένοι πρέπει να έφυγαν οι φίλοι του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και χειροκρότησαν τους αθλητές μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Ο προπονητής της Ομάδας, ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε:«Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια όλους τους αθλητές μου. Είναι ερασιτέχνες αλλά με βαθιά αθλητική κουλτούρα και επαγγελματική συνείδηση. Από το υστέρημα του χρόνου τους, χωρίς να αμείβονται, αφήνοντας δουλειές και οικογένειες, ξεκινήσαμε πριν από τρεις μήνες έναν αγωνιστικό μαραθώνιο και περιμένουμε να δικαιωθούμε στο τέλος. Τους αξίζουν συγχαρητήρια κάθε φορά, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και πολύ περισσότερο σήμερα, μετά από μια νίκη που συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση. Στο σημερινό παιχνίδι νομίζω ότι έδειξαν μερικές από τις ικανότητές τους. Η ομάδα προσπαθεί να βρει ρυθμό και να γίνεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ήμασταν αρκετά καλοί και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε προσφέροντας και καλό θέαμα. Θεωρώ ότι οι φίλοι μας έμειναν ευχαριστημένοι και θα είναι η καλύτερη διαφήμιση για εμάς. Περιμένουμε περισσότερο κόσμο κοντά μας. Από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία μας για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι, εκτός έδρας, με τον Αμύντα στο Αμύνταιο».

Το σκορ εξελίχθηκε ως εξής:
5΄: 5-1
10΄: 10-3
15΄: 14-6
20΄: 17-7
25΄: 19-8 και
21-14 ημίχρονο.
35΄: 25-17
40΄: 28-20
45΄: 32-26
50΄: 35-27
55΄: 36-30.
Το παιχνίδι τελείωσε 38-30.

Αγωνίστηκαν οι: ΡΑΙΚΟΣ ΣΠ. & ΜΠΑΖΟΥΛΑΣ Β. (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ), ΔΗΜΟΥ ΧΡ., ΠΥΡΠΥΡΗΣ Λ., ΓΕΩΡΓΑΡΑΣ Π., ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦ., ΛΙΟΚΑΥΤΟΣ Κ., ΝΤΑΟΥΡΟΣ Ι., ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ Ι., ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Δ., ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΡΑΙΚΟΣ Κ., ΛΑΓΟΣ Κ., ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κ. Χωρίς να υστερήσει κανείς, ξεχώρισαν οι ΡΑΙΚΟΣ ΣΠ. & Κ., ΠΥΡΠΥΡΗΣ Λ., ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΝΤΑΟΥΡΟΣ Ι., ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Δ. και ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κ. Αλλά και οι μικρότεροι και νεότεροι παίχτες ΜΠΑΖΟΥΛΑΣ Β., ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦ., ΛΙΟΚΑΥΤΟΣ Κ. και ΛΑΓΟΣ Κ., έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσιυν την ομάδα όποτε τους ζητηθεί.

Σκόραραν οι: ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κ., πρώτος σκόρερ με 9 γκολ, ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Δ. 8 γκολ, ΝΤΑΟΥΡΟΣ Ι. 7 γκολ, ΡΑΙΚΟΣ Κ. 5 γκολ, ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ Γ. 4 γκολ, ΠΥΡΠΥΡΗΣ Λ. 3 γκολ, ΛΙΟΚΑΥΤΟΣ Κ. 2 γκολ.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που μας στηρίζουν σε αυτή μας την προσπάθεια. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο πλάι μας και μας εμψύχωσαν. Για εμάς, τους ερασιτέχνες του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ Γ.Φ.Σ. η δικαίωσή τους είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη θέληση και πείσμα.