Στα σχολεία τα εισιτήρια “μετά την συμπεριφορά των warriors”

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Θρασύβουλο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι τα 550 φθηνά εισιτήρια της θύρας 3 του ενός ευρώ που καθιερώθηκαν για φοιτητές και άνεργους θα μοιραστούν για το συγκεκριμένο αγώνα σε σχολεία της περιοχής. O λόγος είναι όπως αναφέρει η ΠΑΕ η βίαιη καταστρατήγηση αυτού του μέτρου από κάποιους… αφήνοντας σαφές υπονοούμενο για την παρουσία της Θύρας 6 στον προηγούμενο αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Για τον αγώνα με τον Θρασύβουλο την Κυριακή 16.12.2012 και ώρα 15:00 θα διατεθούν συνολικά 3.500 εισιτήρια.
Συγκεκριμένα:
Μεγάλη Κερκίδα (Θύρα 1,2): 1.500 εισιτήρια των 15€ και 20€
Μικρή Κερκίδα (Θύρα 3,4 και 5): 1.450 εισιτήρια των 10€
Μικρή Κερκίδα -‘Άνω διάζωμα (Θύρα 4α) 150 εισιτήρια των 12€
Επίσης θα διατεθούν 400 παιδικά-γυναικεία των 5€

Λόγω του γεγονότος ότι η πρόσφατη πρωτοβουλία του Παναιτωλικού για φτηνό εισιτήριο σε ανέργους, φοιτητές και μαθητές, καταστρατηγήθηκε βίαια από κάποιους που δεν είναι διατεθειμένοι να συμβάλουν στον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που προάγει η ομάδα μας, το Δ.Σ αποφάσισε αύριο Παρασκευή παίκτες του Παναιτωλικού να μοιράσουν εισιτήρια σε σχολεία της περιοχής μας, ώστε οι μαθητές να παρακολουθήσουν δωρεάν το εντός έδρας παιχνίδι με τον Θρασύβουλο.
Υπενθυμίζεται ότι το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ αποφάσισε πρόσφατα, ομόφωνα, η θύρα 3 (550 ατόμων) να φιλοξενεί αποκλειστικά μαθητές, φοιτητές και ανέργους με τιμή εισιτηρίου 1€. Ορισμένοι όμως αντιλήφθηκαν τη φιλοξενία τους σε αυτή την εξέδρα σαν ευκαιρία να επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες, αρνούμενοι και μάλιστα με υβριστικές συμπεριφορές, να προσφέρουν ακόμα και το παραπάνω συμβολικό ποσό. Αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό γιατί βάζει τους υγιείς φιλάθλους σε δυσχερή θέση, καθώς κάποιοι δεν αναγνωρίζουν την παραμικρή υποχρέωση και σεβασμό στο γήπεδο, την ώρα που εκείνοι κάνουν θυσίες για την ομάδα, σε μια δύσκολη εποχή.
Ο Παναιτωλικός σε ότι αφορά τους ανέργους και τους φοιτητές της περιοχής θα φροντίσει να διασφαλίσει τη διαδικασία, έτσι ώστε να διατηρηθεί η παροχή και να πετύχει αυτή η πρωτοβουλία, χωρίς να την καπηλεύονται και να την καταστρατηγούν ορισμένοι.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει Κυριακή 16.12.2012 ώρα 12:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου.