Μετατρέπεται σε γραφείο κοινωνικής ασφάλισης το IKA Nαυπάκτου

Έληξε η συνάντηση των φορέων της περιοχής στην Αθήνα με τη διοίκηση του ΙΚΑ σχετικά με την τύχη του υποκαταστήματος στη Ναύπακτο. Στη συνάντηση αποφασίστηκε η παραμονή 4 υπαλλήλων στη Ναύπακτο με σκοπό να στελεχώσουν το νέο γραφείο κοινωνικής ασφάλισης.Από την απόφαση αυτή καταργείται και μεταφέρεται το τμήμα ελέγχων,καθώς και ο κλάδος σύνταξης. Θεωρείται μια ιδιαίτερα αρνητική εξέλιξη αυτή για την πόλη της Ναυπάκτου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, καθώς και από τους δύο δημάρχους τονίστικε ιδιαίτερα το ιδιόμορφο και δύσβατο της περιοχής.

Παρόντες στη συνάντηση που να σημειωθεί έγινε υπό την παρουσία του υποδιοικητή του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κ.Διον.Πατούρη και όχι του διοικητή κ.Ρ.Σπυρόπουλου,από πλευράς φορέων παρέστησαν οι δύο δήμαρχοι Ναυπακτίας και Δωρίδας Μπουλές και Καπετζώνης,ο Σεβ.Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγ.Βλασίου κ.κ Ιερόθεος,ο αντιδήμαρχος Δωρίδας και πρόεδρος των εργαζομένων ΙΚΑ κ.Καραχάλιος και ο πρόεδρος του Εργατικού κέντρου κ.Χάρος.

Αυτό επίσης που ζητήθηκε εγγράφως είναι η διαβεβαίωση της παραμονής των 4 και πλέον υπαλλήλων στη Ναύπακτο,ενώ για την περαιτέρω στάση τους για το θέμα σε επίπεδο κινητοποιήσεων ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου κ.Χάρος επιφυλάχθηκε με την επιστροφή του στη Ναύπακτο και έπειτα από διαβούλευση.

πηγή : nafpaktianews.gr