Προσφορά αγάπης από τον ΜΚΟ «Θεόφιλο» σε 628 πολύτεκνες οικογένειες της Μακρυνείας

Είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα διένειμε στα μέλη του ο σύλλογος πολυτέκνων Μακρυνείας και Ματαράγκας. Η προσφορά προς τον σύλλογο ήταν από τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό «Θεόφιλο» και την εταιρεία Eurochem Agro Hellas SA. Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν σε συνολικά 628 πολύτεκνες οικογένειες του Συλλόγου Πολυτέκνων Μακρυνείας στη Ματαράγκα Αιτωλοακαρνανίας.

O Μη Κυβερνητικός Οργανισμός «Θεόφιλος» από την ίδρυση του το 2004 έχει καταφέρει γιγαντιαία άλματα προς την επίτευξη των σκοπών και των στόχων του και καθημερινά βρίσκει όλο και μεγαλύτερη απήχηση στην Ελληνική κοινωνία, που με αργούς μεν αλλά σταθερούς ρυθμούς συνειδητοποιεί τη σοβαρότητα του έργου και την υπευθυνότητα με την οποία ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ χειρίζεται το θέμα.

Ένας από τους βασικότερους τομείς στήριξης της πολύτεκνης οικογένειας είναι οι αποστολές στην επαρχία ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρουχισμός, σχολικά είδη,παιχνίδια) τα οποία συλλέγει ο Οργανισμός από δωρητές και χορηγούς. Στα 7 χρόνια λειτουργίας του Οργανισμού έχουν σταλεί πάνω από 25.000 δέματα στην επαρχία σε πολύτεκνες οικογένειες και χιλιάδες ακόμη σε πολύτεκνες οικογένειες στην Αθήνα με το συνολικό κόστος να ξεπερνά το 1.500.000 εκατομμύριο ευρώ σε αξία και κόστος μεταφοράς. Όσοι από τους φίλους και τα μέλη θέλουν να προσφέρουν είδη θα πρέπει να συνεισφέρουν και ένα μικρό χρηματικό ποσό για τα μεταφορικά έξοδα, καθώς όλα μας τα είδη αποστέλλονται στην επαρχία και τα έξοδα αυτά δεν καλύπτονται από χορηγό.