Γ. Διαμαντάκος : “πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι”

Ικανοποίημενος από την νίκη επί του ΑΟ Κρανιδίου εμφνίστηκε ο προπονητής του ΑΟ Αγρινίου Γιάννης Διαμαντάκος, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως υπάρχουν και άλλα πραγματα που μπορεί η ομάδα του Αγρινίου να βελτιώσει.

Ο Γιάννης Διαμαντάκος είπε για το παιχνίδι : “Στο αμυντικό κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί περιορίζοντας τον αντίπαλο στους 23 πόντους. Και αυτό είναι σημαντικό γιατί σήμερα αντιμετωπίζαμε μια ομάδα με μόλις μια νίκη λιγότερη απ’ ότι εμείς. Υπάρχουν πολλά κομμάτια που πρέπει να δουλέψουμε γιατί το πρωτάθλημα έχει πάρα πολλές απαιτήσεις και θα αντιμετωπίσουμε και διαφορετικές ομάδες με διαφορετικούς στόχους.” Συνέχισε όμως λέγοντας ότι “σε κάποια σημειά του αγώνα χαλαρώσαμε και η διαφορά του σκορ δεν αποτελεί δικαιολογία γιατί είναι πολύ δύσκολη η συνέχεια και εμείς πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι”.

Όσο αφορά το αν εκμεταλλεύτηκε ο ΑΟ την διακοπή του πρωταθλήματος, ο έμπειρος τεχνικός σημειώσε χαρακτηριστικά: “Δουλέψαμε σε ένα ικανοποιητικό βαθμό αλλά όχι στο βαθμό που θα ήθελα, βέβαια τα παιδιά κατέβαλλαν μια προσπάθεια, κερδίσαμε κάποια πράγματα μέσα στη διακοπή” και πρόσθεσε “εαν δουλέψουμε όπως πρέπει να δουλέψουμε, σίγουρα θα έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα”.

Τέλος αναφορικά με το χρόνο συμμετοχής που πήραν στον αγώνα με το Κρανίδι παίχτες που δεν είχαν έως τώρα μέγαλο χρόνο συμμετοχής ο Γιάννης Διαμαντάκος σχολίασε λέγοντας “έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και οι αθλήτες όλοι έχουν δώσει ένα μικρό ποσοστό των ικανοτήτων τους. Σημασία όμως έχει η συνέχεια τόσο σε ατομικό, όσο και συλλογικό επίπεδο”.