Σε πρώτο πλάνο οι αποχωρήσεις, έπονται οι μεταγραφές

«Μήλον της έριδος» για πολλές ομάδες της Football League αποτελεί ο Πολ Ουρτάδο, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την Παναχαϊκή. Ο μέσος από την Βενεζουέλα αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρα του και ήδη έχει στα χέρια του πολλές προτάσεις τις οποίες και εξετάζει. Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις ομάδες έχουν μπει γερά για την απόκτηση του Ουρτάδο και συγκεκριμένα ο Απόλλων Σμύρνης, η Καλλονή και ο Παναιτωλικός, ενώ τις τελευατίες ώρες στο παιχνίδι της απόκτησής του έχει μπει η Καβάλα αλλά και ομάδες της Σούπερ Λίγκα.

Στον Παναιτωλικό πάντως φαίνεται μέχρι στιγμής να ασχολούνται περισσότερο με τις αποδεσμεύσεις παιχτών, ιδίως από τη στιγμή που παρουσιάστηκε η εμπλοκή στο θέμα του Μπογκντάνοβιτς. Ακόμη στη λίστα προς αποχώρηση βρίσκονται ο Φίλιππος Δάρλας, ο Στέλιος Σφακιανάκης και ο Ανρί Καμαρά. Οι τρεις προαναφερθέντες ανήκουν στην κατηγορία αυτών που έχουν μεγάλα συμβόλαια και που μέχρι τώρα δεν έχουν ικανοποιήσει με την μέτρια απόδοση τους.

Από την άλλη στο σχεδιασμό της ΠΑΕ Παναιτωλικός μπορεί ο Ουρτάδο που προτάθηκε να μην είναι στην κορυφή της λίστας, καθώς υπάρχουν στα υπόψιν και άλλοι μεσοεπιθετικοί όπως ο Ντιέγκο Ρομάνο και ο Χρήστος Χατζηπαντελίδης αλλά και μη κοινοτικός ποδοσφαιριστής το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Παρ΄ όλα αυτά φαίνεται ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα για το τι μέλλει γενέσθαι καθώς στον Παναιτωλικό θέλουν να τελειώνουν όσο το δυνατόν γρηγορότετα με τον επανασχεδιασμό της ομάδας.