Θέλει να «χτίσει» σερί ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Πιερικό στο Αγρίνιο, με στόχο να χτίσει ένα θετικό σερί εκμεταλλευόμενος την έδρα του και να σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Έτοιμος να πιστοποιήσει την καλή του φόρμα είναι ο Παναιτωλικός, που στοχεύει να κλείσει τον πρώτο γύρο με ένα 3Χ3 που θα τον βάλει για τα καλά και πάλι στο παιχνίδι της διεκδίκησης της ανόδου. Τα καναρίνια, που μετά το διπλό στην Ριζούπολη επί του Απόλλωνα έχουν πάρει ψυχολογική… ντόπα, φιλοξενούν τον Πιερικό, με μοναδική απουσία αυτή του τιμωρημένου στόπερ Ακουάρο.

Η επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν στην αναμέτρηση είναι οι Τακίδης Κούσας Ιωάννου, Αραμπατζής, Μελισσάς, Τζούνιορ, Σφακινανάκης, Μπελόν, Φαβάλι, Σίσιτς, Μπόγιοβιτς.Μία θέση πάντως διεκδικεί με αξιώσεις και ο Καμαρά, ο οποίος μπορεί να παίξει αντί του Τζούνιορ, με τον Μπελόν να οπισθοχωρεί και τον Σενεγαλέζο να παίζει ως δεξί εξτρέμ. Την αποστολή για το παιχνίδι συμπληρώνουν οι Κουτσοσπύρος, Ιορδανίδη, Δάρλας, Γκόλιας, Πασάς Στεφανάκος, Μπακάκης. Αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα για τους Γιώργο και Νίκο Ιορδανίδη, τα δύο αδέρφια που θα βρεθούν για πρώτη φορά στο ίδιο γήπεδο ως αντίπαλοι.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Πιερικού αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές, αφού ο Μιτόσεβιτς θέλει να φρεσκάρει την ομάδα ενόψει και της αναμέτρησης στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Εθνικό Γαζώρου.
Στην ομάδα επιστρέφουν οι Αποστολίδης και Μπελόσεβιτς, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν. Η πιθανότερη αρχική ενδεκάδα αποτελείται από τους Βασιλειάδη, Λαζαρίδη, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Ιορδανίδη, Ίτσιο, Φαμπίνιο, Πολίτη, Μπελόσεβιτς, Ντάνι, Μανίκα ενώ την αποστολή συμπληρώουν οι Παπατολίκας, Αποστολίδης, Νίκου, Ελευθεριάδης, Παπατόλιος, Κόιτς, Καθάριος.

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/368826-thelei-na-xtisei-seri-o-panaitolikos