Ανακοίνωση των warriors κατά των μέτρων ασφαλείας

Με νέα τους ανακοίνωση οι οργανομένοι του Παναιτωλικού warriors εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την βελτιωμένη εικόνα του Παναιτωλικού στο ματς με τον Πιερικό, καταφέρονται όμως κατά των μέτρων ασφαλείας…

Αναλυτικά :
Μια διαφορετική ομάδα σκόρπισε σήμερα τον Πιερικό. Τελικά το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας, που μας πλάσαραν το καλοκαίρι, έπαιρνε μεγάλη βελτίωση. Είχαμε ξεχάσει πως είναι το κανονικό ποδόσφαιρο και χαρήκαμε πραγματικά για αυτά τα παιδιά που πλέον δίνουν άλλο αέρα. Πολλά συγχαρητήρια, με χαμηλά τη μπάλα, γιατί μπροστά υπάρχει τεράστιος ανήφορος, μετά τη λαίλαπα Καραγεωργίου.

Ξενερωμένε, εσύ που έφερες τον Σουηδικό πολιτισμό, σε εμάς τους ιθαγενείς αποφάσισες να κάνεις το γήπεδο φυλακή? Βεβαία ο γενικός των πάντων είναι πρώην μπάτσος, ξέρει αυτός… Στείλατε 30! σεκιουριτάδες στην μικρή για ποιο λόγο ακριβώς? Επίδειξη δύναμης? Χειρότερα από τους πολιτικούς καταντήσατε, να σας φυλάνε μπράβοι.

Σήμερα μπάτσοι δεν άφηναν δεκάχρονα να πλησιάσουν τις θύρες γιατί δεν είχαν το ‘’πάμφθηνο’’ εισιτήριο των 10 Ευρώ. Οποία ξεφτίλα.