Κοπή πίτας για την Α.Λ.Φ.Α. ’93

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η κοπή της πίτας και ο ετήσιος χορός του τμήματος μπάσκετ της Α.Λ.Φ.Α. ’93 το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο «Αρχοντικό» στο Καινούργιο Τριχωνίδας. Η παρουσία των φίλων του συλλόγου ήταν μαζική καθώς γέμισαν ασφυκτικά το χώρο δείχνοντας ότι στέκονται δίπλα στην προσπάθεια «Αναγέννησης» του τμήματος μπάσκετ της Ανοιχτής Λέσχης Φίλων Άθλησης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμο το τμήμα μπάσκετ ενώ με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ.Σφυρής , η περιφερειακή σύμβουλος κ.Σταρακά , οι Παλαίμαχοι του μπάσκετ Αγρινίου , ο εμπνευστής της ιδέας που λέγεται Α.Λ.Φ.Α. ’93και νυν προπονητής του Παναιτωλικού Ντίνος Καραπιπέρης , το Δ.Σ. του Α.Ο. Αγρινίου μαζί με τον προπονητή της ομάδας κ.Διαμαντάκο , ο σύλλογος αιμοδοσίας Καινούργιου , ο κ.Καζακος πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Παναιτωλίου , ο κ.Μυζηθρας πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Καινουρίου , η κ.Σόνια Λειβαδίτη πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Καπράλου , ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Παναιτωλίου κ.Ψειμάδας , η κα.Σοφία Κορδολαίμη πρόεδρος του συλλόγου γονέων του Γυμνασίου Παναιτωλίου , ο κ.Αλεξόπουλος δημοτικός σύμβουλος , το τμημα μπασκετ του Απόλλων Καινούργιου.

Παράλληλα την Πρωτοχρονιάτική πίτα της ομάδας έκοψε ο Πάτερ Απόστολος ιερέας στον Αγ. Δημήτριο Καινουρίου , ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Νίκος Σβίγγος που έκανε μια αναφορά στην όλη προσπάθεια της ΑΛΦΑ ’93 και στους χορηγούς της ομάδας , τον Γρηγόρη Βασιλόπουλο – Supermarket Βασιλόπουλος Παναιτώλιο , τον Χρήστο Κουτσομπίνα με το Καφέ Πάνθεον και τη Γωνιά της τύχης (Πρακτορείο ΟΠΑΠ) , όπως επίσης και τον Νίκο Γκορόγια – Fast Food Νοστιμιές Παναιτώλιο για το αθλητικό υλικό που προσέφερε στην ομάδα. Έπειτα ακολούθησε η παρουσίαση των παικτών της ομάδας και του προπονητή Χρήστου Τσάσση από τον Νεκτάριο Διδασκάλου , ενώ ο Βασίλης Πλαστήρας ευχαρίστησε εκ μέρους της διοίκησης τους καλεσμένους.Τέλος ακολούθησε γλέντι μέχρι πρωίας με τη συνοδεία της εκπληκτικής ορχήστρας και μπροστάρηδες του παίκτες της ομάδας.

Η ανακοίνωση του τμήματος μπάσκετ της ΑΛΦΑ ’93:
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος μπάσκετ της ΑΛΦΑ ’93 το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στο «Αρχοντικό». Η μεγάλη παρουσία φίλων της ομάδας μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και δύναμη για να συνεχίσουμε τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβρη.
Η διοίκησης του τμήματος μπάσκετ της ΑΛΦΑ ’93 θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση της ομάδας. Αισθανόμαστε όμως και την ανάγκη να ζητήσουμε συγνώμη από όλους όσους δεν καταφέραμε να φιλοξενήσουμε, λόγω έλλειψης χώρου, καθώς δεν περιμέναμε τόσο μαζική συμμετοχή. Η συμμετοχή σας και η αγάπη που δείξατε μας δίνει δύναμη για να υλοποιήσουμε τους στόχους και τα οράματα μας.
Τέλος είναι υποχρέωση μας να αναφέρουμε τους ανθρώπους που στέκονται αρωγοί σε αυτή μας την προσπάθεια τον Γρηγόρη Βασιλόπουλο – Supermarket Βασιλόπουλος Παναιτώλιο , τον Χρήστο Κουτσομπίνα με τον Καφέ Πάνθεον και τη Γωνιά της τύχης (Πρακτορείο ΟΠΑΠ) , επίσης και τον Νίκο Γκορόγια – Fast Food Νοστιμιές Παναιτώλιο για το αθλητικό υλικό που προσέφερε στην ομάδα και τον κ.Αθανασίου-Γραφικές τέχνες για την γενικότερη υποστήριξή του.