Ο… Μr Goal του Παναιτωλικού!

Μίλαν το όνομα του και όλοι εσχάτως … μιλάν γι’ αυτόν στο Αγρίνιο και σε όλη την Football League! O Mπόγιοβιτς σκοράρει συνεχώς και ο Παναιτωλικός ελπίζει σε επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα!

Mέχρι πριν μερικές εβδομάδες στο Αγρίνιο έκαναν… ευχέλαιο για να μπει το γκολ! Ο Καμαρά κινούνταν σε ρηχά νερά, ο Κουτσοσπύρος σε ακόμη πιο ρηχά και η επιθετική «πενία» ήταν σήμα κατατεθέν για τον Παναιτωλικό. Αυτό είχε ως συνέπεια να είναι και ανάλογα τα αποτελέσματα!Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου άλλαξε τα πάντα αφού πλέον το… γκολ στις τάξεις του Τίτορμου έχει «ονοματεπώνυμο»! Μίλαν Μπόγιοβιτς!

Ο φορ από την Σερβία αποκτήθηκε από τον Παναιτωλικό όχι με τις… τυμπανοκρουσίες που υπήρξαν στην περίπτωση του Μίρνες Σίσιτς όμως ήδη το όνομα του είναι… talk of the town στο Αγρίνιο! Με 4… παστέλια σε 5 αγώνες δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά και ήδη οι χιλιάδες φίλοι των «καναρινιών» βλέπουν (και) στο πρόσωπο του τον ενσαρκωτή των ονείρων για εκ νέου επιστροφή στα… σαλόνια της Σούπερ Λίγκας! Πρώτος αριθμός του λαχείου; Θα δείξει στην πορεία! Τα πρώτα δείγματα πάντως είναι άκρως ενθαρρυντικά για όλους στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς, μερικά 24ωρα πριν από την κρίσιμη μάχη του Παναιτωλικού στην Λέσβο, κόντρα στην Καλλονή όπου ευελπιστεί να βρει και πάλι δίχτυα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΔΥΤΙΚΑ 9.61FM, «Σπορ στις 12»… ανακρίθηκε από τον Χρήστο Στούμπο και μίλησε για την νέα ενδιαφέρουσα σελίδα στην καριέρα του!

Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα σημαντικότερα αποσπάσματα των όσων είπε ο Σέρβος σέντερ φορ των «κυανοκίτρινων»:
-Για το πως προέκυψε η μεταγραφή του στον Παναιτωλικό: «Είχα προταθεί και παλιότερα στον Παναιτωλικό, επί εποχής Σίνισα Γκόγκιτς που όμως διάλεξε κάποιους άλλους παίκτες. Όταν είδα τώρα ότι υπήρξε σοβαρό ενδιαφέρον είπα αμέσως ναι αφού όλα αυτά τα χρόνια μιλούσα και για τον Παναιτωλικό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

-Για τις πρώτες του εικόνες από την ομάδα: «Οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν αυτές που περίμενα. Ξέρω πολλά για τους Έλληνες. Μου αρέσει ο επαγγελματισμός της ομάδας, αλλά και η πόλη και αμέσως έγινα μέλος της. Πιστεύω στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Όλα δουλεύουν αρμονικά και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο».

-Για το αν τον προβλημάτισε στην απόφαση του η κακή βαθμολογική θέση που είχε ο Παναιτωλικός: «Φυσικά και με προβλημάτισε. Αλλά η αλλαγή του προπονητή και ο ερχομός νέων παικτών βοήθησε να αλλάξει το κλίμα».

-Για την κοινή του παρουσία με τον Σίσιτς: «Πάρα πολύ με βοήθησε η παρουσία του Σίσιτς. Είναι ένας έμπειρος παίκτης που ζει χρόνια στην Ελλάδα. Θα με βοηθήσει γιατί κάνουμε παρέα και έξω από το γήπεδο. Συνεργαζόμαστε αρμονικά. Μου έχει δώσει πολλές συμβουλές στο γήπεδο γιατί λόγω θέσης συνεργαζόμαστε. Βοηθάει που μιλάμε την ίδια γλώσσα».

-Τι άλλαξε τον τελευταίο καιρό και ο Παναιτωλικός δείχνει άλλο πρόσωπο: «Στον Παναιτωλικό με τον νέο προπονητή άλλαξε η τακτική καθώς παίζουμε πιο επιθετικά, αφού και στο κέντρο και στην επίθεση έχουμε αξιόλογους παίκτες. Ο προηγούμενος προπονητής ήταν πιο αμυντικογενής».

– Για το πώς αισθάνεται που σκοράρει συνεχώς: «Όταν βάζεις γκολ αυτό είναι το… ψωμί του επιθετικού και σου φτιάχνει την ψυχολογία. Η δική μου τώρα είναι στα ύψη».

-Για την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του: «Είμαι χαρούμενος που… κέρδισα τους φίλους του Παναιτωλικού και θα ήθελα σε κάθε ματς να παίζω καλύτερα και να τους κάνω ευτυχισμένους βάζοντας γκολ. Πλέον σκέφτομαι πως θα τα καταφέρω στο επόμενο παιχνίδι και τίποτα άλλο».

-Για τον τρόπο που πανηγυρίζει τα γκολ: «Όταν βάζω γκολ έχω μεγάλη χαρά και θέλω να το πανηγυρίζω κι έτσι έντονα».

-Για το χειροκρότημα που πήρε την ώρα της αλλαγής του στο ματς με τον Ηρακλή: «Τον καλύτερο βαθμό τον παίρνεις από το χειροκρότημα του κόσμου και εγώ το κέρδισα. Δεν θέλω να υποσχεθώ πολλά, αλλά ότι θα γίνομαι από αγώνα σε αγώνα καλύτερος και θα τα δίνω όλα μέσα στο γήπεδο».

-Για το αν θεωρεί ότι ο Παναιτωλικός θα ανέβει κατηγορία: «Πιστεύω σίγουρα ότι μπορούμε να επιστρέψουμε στην Σούπερ Λίγκα. Έχουμε ποιοτική ομάδα, από τις καλύτερες στην κατηγορία και όλα θα πάνε καλά».

-Για την γενικότερη εικόνα που έχει για το Ελληνικό ποδόσφαιρο: «Περισσότερο βλέπω τα Γιάννενα γιατί εκεί παίζει ο φίλος μου ο Μπράνα Ίλιτς. Στην Σερβία το ποδόσφαιρο είναι πιο τεχνικό, ενώ εδώ στην Ελλάδα έχει πιο σκληρές μονομαχίες και αυτό το στυλ μου αρέσει».

-Για τις πρώτες του μέρες στο Αγρίνιο: «Είναι ωραία στο Αγρίνιο. Βρήκα ένα ωραίο σπίτι σε ένα ωραίο μέρος. Οι άνθρωποι είναι ευχάριστοι και έχω τα πάντα για μια επαγγελματική ζωή».

– Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Στόχος να παίξω με τον Παναιτωλικό στην Ά εθνική και να πάμε κι εκεί καλά. Όταν πάει καλά η ομάδα τότε κι εγώ θα πάω καλά και θα δείξω σε όλους την αξία μου».

-Για το πόσα γκολ θα βάλει ακόμη: «Θα ήθελα να βάλω ακόμη δέκα γκολ και πιστεύω ότι είναι μια υπόσχεση που μπορώ να την εκπληρώσω αν και το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και μετά τα δικά μου γκολ».

πηγή : gazzetta.gr