Ο «killer»… που έψαχνε χρόνια ο Παναιτωλικός

Η μεταγραφή του Μίλαν Μπόγιοβιτς στον Παναιτωλικό τον Ιανουάριο πέρασε στα… ψιλά, όμως αποδεικνύεται «λαχείο». Ο Σέρβος στις πρώτες του εμφανίσεις με τα κυανοκίτρινα και αποκορύφωμα τα «όργια» στο δευτεριάτικο ματς με τον Ηρακλή δείχνει ξεκάθαρα πως είναι ο «killer» που έψαχναν οι Αγρινιώτες.

Το «εύκολο γκολ», άλλωστε, αποτελεί ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τα «καναρίνια» αρκετές σεζόν και μία από τις μεγάλες «πληγές» την περσινής αγωνιστικής περιόδου κατά την οποία υποβιβάστηκαν, ωστόσο με τον 26χρονο στράικερ φαίνεται πως βρήκαν τη λύση.

Με 4 γκολ σε 5 συμμετοχές, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βοϊβοντίνα (βάσει των όσων έχει δείξει μέχρι τώρα) είναι ο επιθετικός που έχει να… εμφανιστεί χρόνια στο Αγρίνιο, καθώς πολύ ικανοί στράικερ έχουν αγωνιστεί με τον Τίτορμο στο στήθος. ωστόσο ουδείς είχε καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως για να βρει κανείς επιθετικό που να έχει σκοράρει διψήφιο αριθμό τερμάτων σε επίπεδο Β’ Εθνικής πρέπει να ανατρέξει στο μακρινό… 2001, όταν ο Γιώργος Τριχιάς είχε βρει 13 φορές τα αντίπαλα δίχτυα. Πριν από τον Βολιώτη, είχαν προηγηθεί ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος τη σεζόν 1997-98 (13 γκολ) και μία χρονιά νωρίτερα ο Βραζιλιάνος Αντεμάρ (14 γκολ).

πηγή : sentragoal.gr