Φορμαρισμένος για… εκδίκηση

Ο Παναιτωλικός με φόρα από τις τρεις διαδοχικές νικές θέλει ρεβάνς από την Καλλονή.Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου τον βοήθησαν να αλλάξει άρδην πρόσωπο και ο Παναιτωλικός πανηγύρισε αισίως τρεις διαδοχικές νίκες απέναντι σε Απόλλωνα Σμύρνης, Πιερικό και Ηρακλή. Φυσικά, οι Αγρινιώτες γνωρίζουν ότι ακόμα δεν έχουν καταφέρει τίποτα και την Κυριακή (17/02) έχουν μπροστά τους ένα ντέρμπι και την πρόκληση που λέγεται Καλλονή.

Η ομάδα της Λέσβου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε νικήσει (1-0), όμως από τότε άλλαξαν πολλά, ενώ στον πάγκο της ΑΕΛΚ βρίσκεται ο πρώην προπονητής του Παναιτωλικού, Μπάμπης Τεννές. Προβλήματα απουσιών για τον Μάκη Χάβο, πάντως, δεν υπάρχουν αν εξαιρεθούν οι μόνιμα απόντες Κουτρομάνος, Μουμίν. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 20 ποδοσφαιριστές και η προετοιμασία ολοκληρώνεται το Σάββατο (16/02) το απόγευμα στη Μυτιλήνη.

Η 20άδα: Τακίδης, Κούσας, Ιωάννου, Μπακάκης, Αραμπατζής, Μελισσάς, Σφακιανάκης, Τζούνιορ, Φαβάλι, Σίσιτς, Μπόγιοβιτς, Μύγας, Ιορδανίδης, Δάρλας, Μπελόν, Γκόλιας, Στεφανάκος, Κουτσοσπύρος, Πασσάς, Καμαρά.

Eντός ξέρει η…Καλλονή
Την 6η διαδοχική εντός έδρας νίκη θέλει να πανηγυρίσει η Καλλονή.Η ομάδα της Λέσβου «ταρακουνήθηκε» από την ήττα στην Επανομή και στα δύο ματς που ακολούθησαν επικράτησε της Αναγέννησης Γιαννιτσών και πήρε έναν πόντο – χρυσάφι στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Για να έχει αξία, όμως το αποτέλεσμα αυτό θα πρέπει την Κυριακή (17/02) να πανηγυρίσει την 6η διαδοχική νίκη της και, μάλιστα, σε ντέρμπι απέναντι στην πρώην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, τον Παναιτωλικό.Ο τεχνικός της ομάδας της Λέσβου δεν υπολογίζει στους νεοαποκτηθέντες Σιδεράκη, Νάτσο Νέιρα, στους τραυματίες Μανουσάκη, Γκονζάλες και στον Καζάκη, ο οποίος αναρρώνει από πνευμονία.

Η αποστολή: Μάππας, Καραγκιολίδης, Αναστασιάδης, Βαλιός, Γάλας, Σερφά, Κώτσιος, Λαμπρόπουλος, Χωριανόπουλος, Κριπιντίρης, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκης, Βλαστέλλης, Γιόνδης, Ντιμπαλά, Κάντζι, Μανούσος, Μάρα.

πηγή : flnews.gr