Χάβος: «Δεν έχω παράπονο» – Τεννές: «Κρίθηκε στο πάθος»

Ο Μπάμπης Τεννές δεν συμφώνησε ότι η Καλλονή έκανε κόντρα στον Παναιτωλικό την καλύτερή της φετινή εμφάνιση.Στις δηλώσεις του ο τεχνικός της ΑΕΛΚ ανέφερε: «Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε αντίπαλο την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι κρίθηκε στη δύναμη και στο πάθος, καθώς το γήπεδο δεν βοηθούσε. Εμείς είχαμε περισσότερο από τον Παναιτωλικό και έτσι πήραμε το παιχνίδι. Την καλύτερη μας εμφάνιση θεωρώ πως την κάναμε κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Σήμερα ήμασταν παθιασμένοι και πειθαρχημένοι».
Για τη θητεία του στον Παναιτωλικό είπε: «Πέρασα υπέροχα όσο καιρό ήμουν στην ομάδα του Παναιτωλικού και έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Μακάρι να ανέβει και η Καλλονή και ο Παναιτωλικός στη Super League».

Ο Γιώργος Χωριανόπουλος τόνισε: «Είχαμε μελετήσει πολύ καλά τον αντίπαλο και επικρατήσαμε δίκαια. Θα χαρούμε σήμερα αλλά από αύριο πάμε για τη νίκη κόντρα στο Γάζωρο».

Χάβος: «Δεν έχω παράπονο»
Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος στάθηκε στο κακό ξεκίνημα απέναντι στην ΑΕΛΚ.Μετά την ήττα (2-0) από την ΑΕΛ Καλλονής ο Χάβος δήλωσε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά. Ήμασταν νωθροί, νωχελικοί και είχαμε πρόβλημα στην άμυνα. Η Καλλονή μπήκε πολύ δυνατά και δίκαια προηγήθηκε. Αν μειώναμε γρήγορα θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Μετά και το δεύτερό της γκολ η Καλλονή, έκλεισε πολύ καλά τους χώρους.Τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά σήμερα και δεν έχω κανένα παράπονο από κανέναν. Καλή πορεία στη Καλλονή σ αυτό τον μαραθώνιο».

Ο αμυντικός, Φίλιππος Δάρλας είπε: «Μετά από τρία σερί νικηφόρα παιχνίδια, σήμερα χάσαμε. Πρέπει να δούμε γιατί έγινε αυτό και τι φταίει. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Και οι δύο αυτές ομάδες μπορούν να ανέβουν κατηγορία».

πηγή :flnews.gr