Παναιτωλικός : στο μηδέν απέναντι σε Καβάλα και διαιτησία

Δεν τα κατάφερε ο Παναιτωλικός απέναντι στην Καβάλα στο Αγρινίο και έμεινε στο 0-0 χάνοντας πολύτιμο έδαφος για τη συνέχεια. Σ’ ένα κάκιστο παιχνίδι με την Καβάλα να παίζει μόνο άμυνα και τους παίχτες να πέφτουν κάτω στην παραμικρή επαφή, ο Παναιτωλικός είχε να αντιμετωπίσει και την κακή διαιτησία που τον έσφαξε με το γάντι…

Η ομάδα του Αγρινίου αναζητούσε την επιστροφή στις νίκες έπειτα από την ήττα στη Μυτιλήνη, αλλά της έλειπε η ουσία στο εντός έδρας ματς με την Καβάλα. Οι γηπεδούχοι για πρώτη φορά χωρίς τον… μαέστρο του Φαβάλι, έχασαν ευκαιρίες με τους Σίσιτς, Μπόγιοβιτς, Μπελόν, Σφακιανάκη και Κούσα, αλλά δίχτυα για δεύτερο διαδοχικό ματς δεν μπόρεσαν να βρουν. Η Καβάλα βρέθηκε κοντά στο γκολ με τον Ν’ Ντιαγιέ, αλλά όπως φάνηκε στη συνέχεια, είχε στόχο να μην χάσει και τα κατάφερε, φρενάροντας ακόμα περισσότερο τον Παναιτωλικό.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής, Γκολιάς, Κούσας, Μελισσάς, Σφακιανάκης (77′ Τζούνιορ), Ιορδανίδης (57′ Γιάνεφ), Mπελόν, Σίσιτς, Καμαρά (51′ Πάσσας), Μπόγιοβιτς.
Καβάλα (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Ντουτσαρίδης, Ντος Σάντος (66’ Ντόσης), Κοτίτσας, Πάτο, N’ Nτιαγιέ (88’ Κάργας), Τάσιτς (80′ Μπρατσιάνι), Μαραγκός, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Παγώνης.