Χάβος : “Πρέπει να σεβαστούν τον Παναιτωλικό” [HDvideo]

Εκνευρισμένος με την κακή διαιτησία εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη τύπου μετά τη λευκή ισοπαλία του Παναιτωλικού με την Καβάλα στο Αγρίνιο. “Κάναμε το 3X3 και πολλοί θορυβήθηκαν… ο νοών…νοείτω… Εμείς σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, διαιτητή και οποιοδήποτε θεσμό. Όποιος δεν σεβαστεί τον Παναιτωλικό δεν θα τον σεβαστούμε και εμείς. Ο Παναιτωλικός είτε το θέλουν είτε όχι, θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να επιστρέψει στην Α Εθνική” είπε ο προπονητής του Παναιτωλικού χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι και πρόσθεσε “θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που μας βοήθησε και χειροκρότησε τους παίχτες στο τέλος. Απαιτούμε ανάλογο σεβασμό και στην ομάδα μας”.

Για το παιχνίδι ανέφερε : “Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά είχαμε καλή ανάπτυξη, είχαμε ρυθμό και καλές συνεργασίες και ήταν θέμα χρόνου το γκολ, δυστυχώς όμως δεν ήρθε και ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο όσο περνούσε ο χρόνος και δεν σκοράραμε, βάρυναν τα πόδια των παιχτών και τα πράγματα γίνονταν όλο και δυσκολότερα. Δεν μας βοήθησαν οι αλλαγές πλην του Σίλβα και γι΄ αυτό είμαι υπεύθυνος εγώ”.

Ο Μανώλης Στεφανάκος δήλωσε χαρούμενος με το ντεμπούτο του, ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει την επίδοσή του από την στιγμή που ο Παναιτωλικός δεν κέρδισε.

Ο προπονητής της Καβάλας δήλωσε : “σήμερα είμασταν αρκετά κακοί στο δημιουργικό κομμάτι. Φάνηκε ότι η ομάδα αυτή δεν μπορεί να παίζει Κυριακή – Τετάρτη.Είχαμε κακή εικόνα Παρ’ όλα αυτά παίξαμε καλή άμυνα, λίγε στιγμές κινδυνέψαμε απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίχτες για το αποτέλεσμα. Θέλω να ζητήσω συγωώμη για τη χειρονομία ενός παίχτη μας προς τον κόσμο Παναιτωλικού. Αυτός ο παίχτης θα τιμωρηθεί παρ’ όλο που έχω προβλήματα προσωπικά από εμένα”.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη τύπου στην webtv του myagrinio.gr