Ο Μπελόν χτυπάει πάντα δυο φορές – 0 – 3 ο Παναιτωλικός στα Μέγαρα

ΜVP του αγώνα ο Μπελόν

Ο Παναιτωλικός με ηγέτη τον Μπελόν που σκόραρε δυο φορές κέρδισε εύκολα τον Βύζαντα Μεγάρων με 3-0. Η ομάδα του Αγρινίου έκανε το καθήκον της απέναντι στην ομάδα των Μεγάρων και αν και δυσκολεύτηκε αρχικά να ξεκλειδώσει την άμυνα των γηπεδούχων είχε σε πολύ καλή μέρα τον Μπελόν που με δυο προσωπικά γκολ, όπως και στο ματς με τον Πιερικό στο Αγρίνιο, καθάρισε το ματς για τον Παναιτωλικό. Ακόμη είναι άξια αναφοράς η παράδοση που δημιουργεί ο Παναιτωλικός απέναντι στον Βύζαντα καθώς σε 4 συνεχόμενα ματς πέτυχε 4 νίκες με το ίδιο σκορ 3-0!

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο έχοντας την κατοχή χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Πουρή. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παναιτωλικός έκανε το πρώτο τελείωμα του λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Ωστόσο ο Μπελόν έδωσε μόνος του την λύση στο 36 και πλέον ο Παναιτωλικός είχε πιο εύκολο έργο. Ο Παναιτωλικός στην επανάληψη έκανε εξαιρετική διαχείριση του σκορ. Είχε δοκάρι με σουτ μέσα από την περιοχή του Μπόγιοβιτς στο 73′, ενώ στο στο 78 πάλι ο Μπελόν έκανε το 2-0 τελειώνοντας το παιχνίδι. Το… γλυκό έδεσε για τον Παναιτωλικό στο 90’, καθώς ο Ιορδανίδης πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον σκόρερ να έχει μπει στο ματς μόλις στο 88’ στη θέση του απόλυτου πρωταγωνιστή, Μπελόν. Έτσι, ο Παναιτωλικός έφτασε τους 34 βαθμούς ενώ ο Βύζας έμεινε ουραγός με 11.

Βύζας Μεγάρων (Φυντάνης): Πουρής, Λιόλιος, Νικολόπουλος, Γρομητσάρης, Μπιτσάκος, Γκεμίδης, Βλάχος Π., Κρολ, Θ. Βλάχος (90 +3 Πούρνος), Χαρτσιάς (86′ Ζάρκος), Σπαγκής (73′ Αρναρέλης).
Παναιτωλικός (Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής, Μελισσάς, Κούσας, Γκόλιας, Σφακιανάκης, Σίλβα Τζούνιορ, Μπελόν (86′ Μπελόν), Μύγας (63′ Μπακάκης), Μπόγιοβιτς (75′ Κουτσοσπύρος), Φαβάλι.

Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας)
Κίτρινες: Μπιτσάκος, Γκεμίσης, Κρολ – Μελισσάς