Χάβος : “Σημαντική νίκη” – “Πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα”

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε στην συνένετευξη τύπου μετά το ματς με τον Βύζαντα Μεγάρων ο προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος.

Ο Μάκης Χάβος χαρακτηρίσε σημαντική την νίκη επί του Βύζαντα ιδίως μετά το άτυχο αποτέλεσμα με την Καβάλα. Τόνισε πως ο Παναιτωλικός έιχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κινδύνεψε μονάχα σε μια φάση στο πρώτο ημίχρονο. “Βοήθησε πολύ ότι πετύχαμε τα γκολ σε καίρια σημεία του αγώνα” ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως “σήμερα (σε αντίθεση με τον προηγούμενο ματς) βοήθησαν πολύ οι αλλαγές που κάναμε”. “Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας για τη δύσκολη συνέχεια” κατέληξε ο προπονητής του Παναιτωλικού.

Αναφορικά με τη δυσκολία που αντιμετωπίζει ο Παναιτωλικός στο ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα και να πετύχει το πρώτο γκολ, ο Μάκης Χάβος τόνισε πως όταν η αντίπαλη ομάδα παίζει με 9 παίχτες πίσω από την μπάλα πρέπει να παίζουμε από τα άκρα και πιο γρήγορα…”

Ο Μιχάλης Μπακάκης που αγωνίστηκε ως αλλαγή στη θέση του δεξιού χαφ εμφανίστηκε και αυτός ικανοποιημένος από την νίκη και απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε ανέφερε πως δεν έχει πρόβλημα αν θα αγωνίζεται στα χαφ ή ως μπακ καθώς αυτό είναι θέμα του προπονητή και της τακτικής της ομάδας ανάλογα με το παιχνίδι. “Εγώ θα προσπαθώ πάντα να δίνω το 100%” κατέληξε.