Χάβος : “Όταν το γήπεδο είναι γεμάτο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν” [HDvideo]

Ενθουσιασμένος από τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Μ. Χάβος μετά το τέλος του αγώνα μες τον Ολυμπιακό Βόλου.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη τύπου στην webtv του myagrinio.gr

Αναλυτικά δήλωσε: «Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και τα ντέρμπι μου έχει πει η εμπερία μου και η προπονητική και η ποδοσφαιρική, τα κερδίζουν συνήθως οι ομάδες που θέλουν περισσότερο τη νίκη και έχουν περισσότερο πάθος στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τακτικά στοιχεία και εμφάνιση ενός μικρού δείγματος που εγώ οραματίζομαι για τον Παναιτωλικό και προηγηθήκαμε 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, το γκολ που φάγαμε μας αποσυντόνισε λίγο αλλά ευτυχώς βάλαμε το τρίτο γκολ γρήγορα στην κόντρα επίθεση και αυτό μας έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σήμερα το γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο και όταν είναι το γήπεδο του Παναιτωλικού γεμάτο, ενωμένοι όλοι μαζί και αγαπημένοι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας ταπεινά και με τον ίδιο τρόπο, σεμνά και με σεβασμό στους αντιπάλους μας».

Ο Μ. Χάβος σχολίασε το αυτογκόλ του Μελισσά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μπήκε ένα γκολ που αυτά τα βλέπουμε κάθε 1252 χρόνια!» ενώ σε ερώτηση για το πόσο κοντά είναι ο Παναιτωλικός στο στόχο της ανόδου μετά και τη σημερινή νίκη ανέφερεε: «Όπως είχαμε πει και με την Καλλιθέα που είχαμε χάσει τους δύο βαθμούς ότι ήταν πολύ αρνητικό το αποτέλεσμα, σήμερα ήταν πάρα πολύ θετικό, γιατί πλησιάσαμε ακόμα πιο κοντά στην τριάδα και θεωρώ ότι πλέον, σιγά σιγά, αρχίζουμε να πατάμε καλά».

Μελισσάς: Αν συνεχίσει ο κόσμος να είναι κοντά μας, δε θα χάσουμε κανένα αποτέλεσμα
Ο Π.Μελισσάς δήλωσε:«Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι μέσα στο παιχνίδι. Ο σκοπός μας ήταν καθαρά να κερδίσουμε σε μια έδρα η οποία αν συνεχίσει ο κόσμος να είναι έτσι κοντά μας, πιστεύω δε θα χάσουμε κανένα αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ήταν σήμερα εδώ. Εμείς θα συνεχίσουμε αυτή την πορεία που κάνουμε και στη συνέχεια να έχουμε νίκες, με πολύ δουλειά».

Σάββας Παντελίδης : Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα
Διαφορετική ήταν η γνώμη του προπονητή του Ολ. Βόλου για το σημερινό αγώνα. Τόνισε ότι δεν ήταν δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα θεωρώντας ότι για την ήττα της ομάδας του έφταιξαν τα ατομικά λάθη της ομάδας, η ευστοχία του Παναιτωλικού, αλλά και η διαιτησία δευτερευόντως. Αναλυτικά:

«Γνωρίζαμε ακριβώς τι είχαμε να αντιπετωπίσουμε. Μια ομάδα που μεσοεπιθετικά είναι πάρα πολύ καλή, που έχει ενθουσιασμό, που σήμερα είχε μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο και ξέραμε ότι έπρεπε στα πρώτα 25-30 λεπτά να παγώσουμε το παιχνίδι και να κρατήσουμε τον αντίπαλο μακριά από την περιοχή μας. Θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό το κατααφέραμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ από κάτι που το είχαμε επισημάνει όλη την εβδομάδα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να κάνεις λάθος για να πετύχει ο αντίπαλος ένα τέρμα. Μπήκαμε στο ημίχρονο με 2-0 και θεωρώ ότι ήταν δύσκολο να μπορέσουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι υπέρ μας. Παρ΄όλα αυτά, το γκολ που πετύχαμε, είχα την αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στο παιχνίδι. Ο τραυματισμός του Ανιέτε ο οποίος είχε προβλήματα με τους δικαφάλους είναι ένα ακόμη κακό πέραν της ήττας. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι το παιχνίδι τελείωσε στο τρίτο γκολ. Ήταν πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι.

Όπως λέω στις νίκες ότι δεν έχουμε κάνει τίποτα, έτσι λέω και σήμερα ότι ήταν ένα πολύ μεγάλο μάθημα για την ομάδα μου. Θεωρώ ότι το σημερινό παιχνίδι, βελτιώνοντας τα τόσα πολλά λάθη που κάναμε σήμερα μπορεί και να μας δώσει το πρωτάθλημα. Καλή συνέχεια στην ομάδα σας».

Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι στο τέλος ανέφερε: «Ηταν λίγο δύσκολο να παίξεις με ένα διαιτητή που με το που έμπαινε η μπάλα στην περιοχή σφύραγε εύκολα και με καμιά… σαρανταριά μπάλες που πέσανε. Δε θα το έλεγα αλλά με ρωτήσατε.» Σε ερώτηση για το αν ήταν δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα είπε: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα γιατί σαν γενική εικόνα ο Παναιτωλικός δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Είναι πέντε ευκαιρίες, τρία τέρματα. Συνήθως στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο ποσοστό ευστοχίας… Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα».

Σ. Παλαιολόγος: Εύχομαι να ανέβουμε μαζί
Ο παίκτης της ομάδας του Βόλου Σ. Παλαιολόγος δήλωσε: «Ήρθαμε να παίξουμε στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος. Ξέραμε πραγματικά τι θα αντιμετωπίσουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Θεωρώ ότι τα δύο γκολ που φάγαμε στο πρώτο ημίχρονο βοήθησαν το παιχνίδι του Παναιτωλικού. Είμασταν αποφασισμένοι όμως στο δεύτερο ημίχρονο να ξαναμπούμε στο παιχνίδι και τα καταφέραμε πάρα πολύ γρήγορα. Νομίζω ότι στο σημείο που φάγαμε το τρίτο γκολ ήταν καταδικαστικό για εμάς. Ωστόσο δε χάθηκε τίποτα, υπάρχουν παιχνίδια ακόμα. Είμαι θετικός και αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος. Για τον Παναιτωλικό θέλω να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να ανεβεί, να είναι μαζί μας και θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που με δέχθηκε με χαρά».