Μεταφέρουν διαψεύσεις για την έδρα όλοι οι Πατρινοί

Ο κακός χαμός γίνεται στην Πάτρα με όλους τους παράγοντες της πόλης να μεταφέρουν διαψεύσεις και διαβεβαιώσεις που παίρνουν ότι δεν ισχύει τίποτε από όσα είπε ο Μ. Σαλμάς και δεν τίθεται θέμα μεταφοράς της έδρας του ΤΕΙ Πάτρας στο Μεσολόγγι. Τέτοιες διαβεβαιώσεις λένε ότι έλαβαν ο πρόεδρος του ΤΕΙ Πάτρας Σωκράτης Καπλάνης από το υπουργείο, ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς από το Υπουργείο, τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Αγγελάκα, τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτη Κουβέλη και τον πατρινό υφυπουργό Παιδείας. Θ. Παπαθεοδώρου. Από τον πατρινό υφυπουργό λένε επίσης ότι πήραν διαβεβαίωση ο πατρινός Γ.Γ. Ενημέρωσης Ανδρέας Κατσανιώτης και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος.

Παρόλα αυτά στην Πάτρα ετοιμάζουν την αυριανή κινητοποίηση στον υπουργείο Παιδείας όπου ο δήμαρχος της πόλης θα επιχειρήσει να πάρει και τη διαβεβαίωση από τον ίδιο τον υπουργό. Εν τω μεταξύ οι πατρινοί κινητοποιούν και μέσω του ΚΤΕΛ που θα μεταφέρει στην Αθήνα τους φοιτητές του ΤΕΙ. Η κινητοποίηση από τη μια και οι διαβεβαίωσεις από την άλλη είναι ένα σχήμα οξύμωρο… Αν υπάρχουν διαβεβαίωσεις προς τι οι πατρινοί κινητοποιούν τους φοιτητές; Από την άλλη μοιάζει απίθανο όλοι αυτοί που επικαλούνται διαβεβαιώσεις να λένε ψέματα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα….

Είναι δεδομένο ότι παίζεται σκληρό παιχνίδι και ένα ιδιότυπο πινγκι-πόγνκ για την έδρα ανάμεσα σε Μεσολόγγι και Πάτρα. Την ίδια ώρα ο Μ. Σαλμάς μετά το λάθος της προαναγγελίας της μεταφοράς της έδρας φαίνεται ότι έχει σιγήσει…