Χάβος : Συνεχίζουμε ενωμένοι και παθιασμένοι [HDvideo]

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη τύπου στην webtv του myagrinio.gr

Μάκης Χάβος : “Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ και απελευθερωθήκαμε.Είχαμε κατοχή, ρυθμό και καλές συνεργασίες μέσα στο γήπεδο. Μας έλειψε η τελική προσπάθεια.Βάρυνε ο αγωνιστικός χώρος λόγω του καιρού, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και μας εμπόδισε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε.Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο για την παρουσία τους στο γήπεδο, το οποίο θυμίζει τα παλιά χρόνια.Συνεχίζουμε ενωμένοι και παθιασμένοι για τον στόχο της ανόδου.Πρόβλημα με το μάτι έχει ο Μπακάκης και πήγε προληπτικά στο Νοσοκομείο. Το βράδυ θα ξέρουμε περισσότερα”.

Από πλευράς παικτών του Παναιτωλικού μίλησε ο Μ.Στεφανάκος. Αναλυτικά: “Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και το γρήγορο γκολ μας έλυσε τα πόδια. Είχαμε πολύ πάθος, αλλά μας βοήθησε το γκολ. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά δεν είμασταν τυχεροί για ένα μεγαλύτερο σκορ.Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι για να ανεβούμε ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία.”

Π.Τζαναβάρας (προπονητή Δόξας):” Ευχαριστούμε τον Παναιτωλικό για τη φιλοξενία του. Ό,τι αφορά το παιχνίδι: Σε πολύ καλή κατάσταση ο Παναιτωλικός, σε αντίθεση με εμάς που έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και τιμωριών.Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, που ξεκίνησε από το Νοέμβριο μήνα, καταφέραμε να φτάσουμε ψηλά. Με τις επιστροφές που θα έχουμε πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά.Δουλεύουμε με μικρά παιδιά που είναι το μέλλον της ομάδας. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου. Κομβική σημασία για το παιχνίδι το γρήγορο γκολ του Παναιτωλικού, ο οποίος είναι πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς.”

Θ. Στόικος(ποδοσφαιριστής της Δόξας): “Δεν καταφέραμε να αποφύγουμε το γρήγορο γκολ από τον Παναιτωλικό, που ξέραμε πριν το παιχνίδι ότι μπαίνει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο.Θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος για να ανεβάσουμε την Δόξα στην Α Εθνική. Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό και καλή τύχη στη συνέχεια του πρωταθλήματος”.