Έμεινε στο 0 με Εθνικό Γαζώρου και έχασε την ευκαιρία να μπεί στη τριάδα ο Παναιτωλικός

Δεν τα κατάφερε ο Παναιτωλικός στις Σέρρες απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου να πάρει την νίκη και να μπει στην τριάδα εκμεταλλευόμενος την ήττα του Εργοτέλη στην Καλλιθέα και έμεινε στο 0-0. Αντίθετα αυτό έκανε η Νίκη Βόλου με την νίκη της επί της Επανομής.

Ο Παναιτωλικός ήταν μέτριος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα μεγάλο διπλό μετά τα σημερινά αποτελέσματα των αντιπάλων του. Το ματς ξεκίνησε στραβά για την ομάδα του Αγρίνιου καθώς αναγκάστηκε σε δυο αλλαγές στο 14 και 15 με τον Μουμίν και Ιορδανίδη να αντικαθιστούν τους τραυματίες Σφακιανάκη και Μπελόν.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν κακό με τον Παναιτωλικό με τα σουτ των Σίσιτς (19′) Δάρλα(26) Φαβάλι(25) και Τζούνιορ(38) να μην απειλούν ιδιαίτερα την εστία του Βαλσαμάκη. Αντίθετα ο Εθνικός Γαζώρου είχε μια κλασική ευκαιρία για γκολ όταν στο 24′ ο Σαββίδης σούταρε, η μπάλα χτύπησε σε σώμα αμυντικού, ο Μαχαιρούδης πήρε το ριμπάουντ, σουταρε, όμως ο Στεφανάκος μπλόκαρε.

Στο δεύερο ημίχρονο η ομάδα των Σερρών απείλησε στο 56′ με σουτ του Χαριτίδη στον 66′ με κεφαλιά του Γκόγκα που μπλόκαρε ο Στεφανάκος μετά από σέντρα του Κομνηνάκη. Ο Παναιτωλικός είχε τη δική του ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι στο τέλος όταν στο 87′ του σουτ του Μπόγιοβιτς μετά από σέντρα του Αραμπατζή πέρασε άουτ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Κομνηνάκη, Μερεσιώτης, Κουκόλης, Κατσαβάκης, Γεωργιάδης, Σαββίδης, Ναλμπάντης, Χαριτίδης (72′ Νύρλας), Γκόγκας (78′ Γαϊδαρτζής), Μαχαιρούδης (81′ Διαμαντίδης).
Πάγκος: Παπαθανασίου, Παπάζογλου, Αγγελακάς, Ζυγκερίδης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής, Δάρλας (68′ Γκόλιας), Κούσας, Ιωάννου, Σφακιανάκης (15′ Μουμίν), Τζούνιορ, Σίσιτς, Φαβάλι, Μπελόν (14′ Ιορδανίδης), Μπόγιοβιτς.
Πάγκος: Τακίδης, Μελισσάς, Κουτσοσπύρος, Καμαρά.

Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων)
Βοηθοί: Χατζηνάκος (Δράμας), Η. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)