Παναιτωλικός : με το βλέμμα στη τριάδα και τους τραυματίες

Αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμοι εν όψει του εκτός έδρας αγώνα της 35ης αγωνιστική με τον Θρασύβουλο κάνουν οι Σφακιανάκης και Μπελόν του Παναιτωλικού.

Οι δύο ποδοσφαιριστές των «καναρινιών» που τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου (θλάση στον τετρακέφαλο ο πρώτος, διάστρεμμα ο δεύτερος) κάνουν προσπάθεια να είναι έτοιμοι και στη διάθεση του Μάκη Χάβου εν όψει του αγώνα με τον Θρασύβουλο, παιχνίδι στο οποίο αποφασίστηκε να εκτίσει την τιμωρία του ο Τζούνιορ.

Ο Παναιτωλικός παραμένει αήττητος επί έντεκα σερί παιχνίδια. Στόχος του στο παιχνίδι της Κυριακής (14/4) με την Παναχαϊκή, ωστόσο, δεν είναι απλά να μην ηττηθεί, αλλά να επικρατήσει. Οι Αγρινιώτες είναι σε απόσταση αναπνοής από την προνομιούχο τριάδα και με νίκη επί των Αχαιών ενδέχεται να πλασαριστούν στις θέσεις που οδηγούν σε απευθείας άνοδο στη Superleague.

Η αποστολή: Στεφανάκος, Δάρλας, Μελισσάς, Κούσας, Τζούνιορ, Σίσιτς, Καμαρά, Μπόγιοβιτς, Τακίδης, Μουμίν, Αραμπατζής, Κουστσοσπύρος, Φαβάλι, Ιωάννου, Γκόλιας, Ιορδανίδης, Σμίλτος, Μεταξούλης.