Η άνοδος πλέον είναι στα πόδια του… αλλά προβληματίζουν οι απουσίες

Οι γκέλες της Νίκης Βόλου στα Γιαννιτσά και του Εργοτέλη στην Κρήτη απέναντι στον Πανσερραϊκός αφήνουν πλέον μόνο τρίτο της βαθμολογίας τον Παναιτωλικό.

Η Νίκη Βόλλου έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών ενώ Εργοτέλη και Πανσερραϊκό κόλλησαν στο 0-0, με αποτέλεσμα πλέον η απευθείας άνοδος να είναι στα… πόδια του Παναιτωλικού, αφού έμεινε μόνος τρίτος στη βαθμολογία και στα εναπομείνοντα ματς θα αντιμετωπίσει Κρητικούς και Βολιώτες στο Αγρίνιο. Κάτι που σημαίνει ότι αν τα “καναρίνια” κάνουν το καθήκον τους στα υπόλοιπα ματς, θα παίξουν για την άνοδο στο Αγρίνιο, πράγμα που τους δίνει τεράστιο πλεονέκτημα. Και μιας και μιλάμε για καθήκον, αρχής γενομένης το επόμενο ματς του Παναιτωλικού με τον Θρασύβουλο στη Φυλή. Σε ματς σαν και αυτό με υποδεέστερες ομάδες τα καναρίνια θα πρέπει να μηδενίσουν τις τυχόν απώλειες…

Προβληματίζουν οι απουσίες
Οι «κυανοκίτρινοι» έχουν πλέον μπροστά τους τον Θρασύβουλο, στη Φυλή. Ο Χάβος καλείται να αντιμετωπίσει σοβαρές απουσίες. Σύμφωνα με τις νεότερες εκτιμήσεις από το ιατρικό επιτελείο του Παναιτωλικού, οι δυο παίκτες έχουν ελάχιστες ελπίδες να τεθούν στη διάθεση του Μάκη Χάβου, καθώς δύσκολα θα αναρρώσουν πληρως μέχρι την Κυριακή. Από το συγκεκριμένο ματς θα λείψει και ο Σίσιτς, που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα την Κυριακή, ενώ ελπίδες να επιστρέψει συγκεντρώνει ο Μπακάκης. Ο Γιώργος Μύγας είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Football League που κλήθηκε στην Εθνική Νέων για το φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης (24/04) με την Ουκρανία εκτός έδρας.