Μ. Χάβος: Δεν έμπαινε γκολ με τίποτα [HDvideo]

Προβληματισμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος ματά τη λευκή ισοπαλία της ομάδας του με τη Νίκη Βόλου.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη τύπου στην webtv του myagrinio.gr

Αναλυτικά : «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή του παιχνιδιού και την κατοχή της μπάλας αλλά από την υπερβολική θέληση και θέλοντας να παίξουμε γρήγορα απέναντι σε μια κλειστή και οργανωμένη άμυνα, μερικές φορές είχαμε βιαστικές επιλογές. Στο δεύτερο ημίχρονο είμασταν σαφώς καλύτεροι του αντιπάλου. Δε δεχθήκαμε πίεση και ήταν σημαντικό ότι δεν έκανε ούτε ευκαιρία η αντίπαλη ομάδα. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε καλά τελειώματα. Σίγουρα είναι άσχημο το αποτέλεσμα για εμάς καθώς με νίκη θα αποκτούσαμε σημαντικό πλεονέκτημα.Δυστυχώς σήμερα δεν έμπαινε γκολ με τίποτα. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας ταπεινά και σεμνά. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε και τον θέλουμε πάντα να είναι δίπλα μας».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν έχουμε παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή προσπαθούμε να φρεσκάρουμε την ομάδα μας. Εγώ δεν είδα σημάδια κούρασης από κάποιους παίκτες. Ευχαριστημένος είμαι από την προσπάθεια των παικτών. Δε μπορεί να πει κάποιος ότι δεν προσπαθήσανε. Κάποιες φορές όσο και να προσπαθείς το γκολ δεν έρχεται. Είδαμε πόσες φάσεις και πόσες ευκαιρίες έφυγαν ξυστά από το δοκάρι αλλά με το αν δεν κάνουμε ποδόσφαιρο.

Για το πόσο πίσω πάει βαθμολογικά και ψυχολογικά τον Παναιτωλικό η ισοπαλία τόνισε: «Βαθμολογικά μας πάει. Ψυχολογικά δεν μας πάει. Μέχρι το τέλος θα δώσουμε μάχη. Δεν έχουμε ραντεβού με τις νίκες. Σίγουρα όμως μας πάει πίσω γιατί θα αποκτούσαμε σοβαρό προβάδισμα έναντι της αντιπάλου ομάδας που και αυτή θέλει να βγει στην Α’ Εθνική». Σε επόμενη ερώτηση για το αν οι 71 βαθμοί παραμένουν όριο απευθείας ανόδου απάντησε: «Έτσι πιστεύω. Βλέπετε ότι και οι άλλες ομάδες κάνουν γκέλες όπως και εμείς σήμερα κάναμε γκέλα. Έτσι είχα οριοθετήσει και το ίδιο πιστεύω και τώρα».

Νίκος Αραμπατζής: Δε μας ήθελε η μπάλα
O ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού Νίκος Αραμπατζής δήλωσε: «Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο είμασταν κάπως βιαστικοί στην τελική μας πάσα. Αυτό μας προκάλεσε λίγο νευρικότητα. Είχαμε και δυο – τρεις καλές ευκαιρίες με το Μπόγιοβιτς και το Σίσιτς αλλά δυστυχώς δε μας ήθελε η μπάλα».

Απ. Χαραλαμπίδης: Θετικό αποτέλεσμα
“Παίζαμε με 4 βασικές ελλείψεις, αλλά καταφέραμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά. Είχαμε τύχη σήμερα κόντρα στον Παναιτωλικό, ο οποίος διαθέτει εξαιρετικό υλικό. Μπήκα να πανηγυρίσω με τους παίκτες μου το θετικό αποτέλεσμα. Τώρα αν αυτό είναι κακό, δεν ξέρω τι να πω. Ζητώ συγνώμη”

Χάρης Παππάς: Ο Παναιτωλικός άξιζε κάτι περισσότερο
“Δεν ήρθαμε για να κλειστούμε, αλλά ο Παναιτωλικός μας ανάγκασε να παίξουμε πολύ αμυντικά. Ο Παναιτωλικός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερος και νομίζω ότι άξιζε κάτι περισσότερο. Είναι πολύ σημαντικός ο βαθμός της ισοπαλίας που πήραμε”.