Πανηγυρίζουν που γλίτωσαν την προσαύξηση

Ως εξαίρεση των αγροτικών φωτοβολταϊκών από το χαράτσι επιχειρήθηκε να “περάσουν” στην Αιτωλοακαρνανία οι ρυθμίσεις που προβλέπει το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε την Κυριακή στην βουλή. Κάποιοι δυστυχώς συνεχίζουν να εξαπατούν τους αγρότες και μάλιστα προσφέρουν ένα περίεργο… θέαμα όταν πανηγυρίζουν που γλίτωσαν την προσαύξηση από το χαράτσι, ενώ παραμένουν χαρατσωμένοι….

Συγκεκριμένα εξαιρούνται οι αγρότες από την πρoσαύξηση της έκτακτης εισφοράς (του 42%) για τα νέα φωτοβολταϊκά. Εκτός των καινούργιων επιβαρύνσεων, δηλαδή της προσαύξησης της έκτακτης εισφοράς που επιβάλλεται με το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης στα φωτοβολταϊκά που συνδέθηκαν ή θα συνδεθούν μετά την 1η Ιανουαρίου, μένουν τα φωτοβολταϊκά των αγροτών και εκείνα που βρίσκονται στα μη διασυνδεδεμένα νησιά της χώρας.

Έτσι λοιπόν φτάνουμε στο σημείο να είναι οι αγρότες ευχαριστημένοι που αντί για 42% επί του τζίρου των φωτοβολταϊκών το χαράτσι τους θα παραμείνει στο 37% έκτακτη εισφορά επί του τζίρου. Εδώ η λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά!!! Μπράβο στους αγρότες μας και τους επικεφαλείς τους που κατάφεραν να είναι και χαρατσωμένοι…. και ευχαριστημένοι…