Η Χρυσή Αυγή που δεν άνοιξε τα διόδια…

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής έκαναν την επανεμφάνιση τους σε διόδια σε όλη την Ελλάδα και μοιράζουν ενημερωτικά φυλλάδια στους οδηγούς.

Συγκεκριμένα, μέλη και οπαδοί της Χρυσής Αυγής μοιράζουν από νωρίς το πρωί στα διόδια της Ελευσίνας, της Τρίπολης, των Μαλγάρων, του Πολυμύλου Κοζάνης, στα διόδια στις Αφίδνες, φυλλάδια με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για το Μνημόνιο και την οικονομία, ενώ κρατάνε ρόπαλα με ελληνικές σημαίες. Στην Αιτωλοακαρνανία κλιμάκιο της Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας βρέθηκε στη διασταύρωση μετά τα διόδια της γέφυρας “Χ. Τρικούπης” στο Αντίριο (φωτο).

Αναρωτιέμαι πραγματικά η Χρυσή Αυγή, που μιλάει για τις τράπεζες και τους μεγαλοεργολάβους που φέρνουν τους λαθρομετανάστες για φτηνό εργατικό δυναμικό, γιατί αφού βρέθηκε σήμερα στα διόδια δεν τα άνοιξε κιόλας; Γιατί άφησε και σήμερα τα διόδια του Μπόμπολα να βγάλουν “μεροκάματο”; Όπως βοηθάει το κόσμο με τα συσσίτια, έτσι θα βοηθούσε και αν άνοιγε τα διόδια… Γιατί δεν πήγε ποτέ να τα σπάζει σε μια τράπεζα αφού μιλάει και αυτή για τους παγκόσμιους τοκογλύφους και την εγχώρια διαπλοκή που μας πίνει το αίμα;;; Γιατί;