“Χ”αλάσε η άνοδος για Παναιτωλικό

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική έμεινε χωρίς νίκη, αλλά αυτό δεν έφτανε για τον Παναιτωλικό που έχασς έδαφος στην προσπάθειά τους να πλησιάσει στην πρώτη τριάδα και να αυξήσει τις ελπίδες του για απευθείας άνοδο στη Super League.

Παναιτωλικός και Απόλλων Σμύρνης ήθελαν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους, αφού οι γηπεδούχοι θα ήταν σε απόσταση ενός βαθμού από την πρώτη τριάδα, αν τα είχαν καταφέρει, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα ήταν μόνοι πρώτοι δυο στροφές πριν το φινάλε και θα είχαν εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι είχαν τη θερμή συμπαράσταση περισσότερων από 5000 οπαδών, όμως, δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ, με τον Κοτταρά να τους σταματά σε κάποιες περιπτώσεις και σε κάποιες άλλες να πληρώνουν την αστοχία τους. Καλές στιγμές είχε στο ματς και ο Απόλλων, με την κορυφαία φάση του παιχνιδιού να ανήκει μάλιστα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» αφού στο 84’ ο Διαμάντης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Στεφανάκου.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης, Ιωάννου, Κούσας, Γκόλιας, Τζούνιορ, Μουμίν (63′ Σφακιανάκης), Φαβάλι (72′ Κουτσοσπύρος), Σίσιτς, Μπελόν (81′ Πασάς), Καμαρά.

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Κοτταράς, Χατζηζήσης, Διαμάντης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Ρόβας, Κατσίκης (86′ Κύργιας), Καμαρά, Καραμαλίκης (53′ Φαρινόλα), Μανιάς, Τσιλιγκίρης (74′ Τσεμπερίδης).