Μεγάλη επιτυχία για τον 1ο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης των Eκπαιδευτηρίων «Παναγία Προυσιώτισσα»

Τα Iδιωτικά Eκπαιδευτήρια «Παναγία Προυσιώτισσα» προκήρυξαν στις 19 Φεβρουαρίου 2013 τον 1ο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των δήμων Αγρινίου και Μεσολογγίου. Οι μαθητές ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στην πρωτοβουλία των Eκπαιδευτηρίων «Παναγία Προυσιώτισσα» και με τις συμμετοχές τους συνέβαλαν στην καθιέρωση ενός καινοτόμου καλλιτεχνικού – μαθητικού θεσμού στο νομό μας.

Η απονομή των χρηματικών βραβείων και επαίνων στους διακριθέντες μαθητές πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαΐου 2013 στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, αφιερωμένη στους Αγρινιώτες ποιητές, που επιμελήθηκαν και παρουσίασαν οι μαθητές των Eκπαιδευτηρίων.

Τα Eκπαιδευτήρια «Παναγία Προυσιώτισσα» ευχαριστούν όλους όσους συμμετείχαν και συνεισέφεραν, ώστε ο διαγωνισμός αυτός να αποτελέσει αφορμή για την ανάδειξη της πνευματικής δύναμης και της καλλιτεχνικής ευαισθησίας των ταλαντούχων νέων του τόπου μας και ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους νεαρούς ποιητές για τη νέα χρονιά.

Βραβεία – Διακρίσεις 1ου Μαθητικού Διαγωνισμού Ποίησης Σχ. έτος 2012-2013
1ο Βραβείο Μαρία – Μαρίνα Μπαούρδα – 1ο Γενικό Λύκειο Μεσολογγίου
2ο Βραβείο Αντωνία Καραπιπέρη – 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου
3ο Βραβείο Μαρία Κορόζη – 3ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου
1ος Έπαινος Μαρία Κασούμη – 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου
2ος Έπαινος Μαρία Πετρίδη – 1ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου
3ος Έπαινος Θεοφάνης Καραβίδας – 1ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου