Μόνο ο Μπουλές εκπροσωπεί την Αιτωλοακαρνανία ;

Στην σύσκεψη για θέματα δασοπυρόσβεσης και πρόληψης των πυρκαγιών που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη το πρωί στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Μανώλη Αγγελάκα συμμετείχαν από τους δήμους της Δυτικής Ελλάδας μόνο τρείς εκπρόσωποι δήμων της Δυτικής Ελλάδας. Δυο δήμαρχοι και ένα αντιδήμαρχος συγκεκριμένα.

Ωραίοι οι δήμαρχοι, στα παλαιότερα των υποδημάτων τους έγραψαν την δασοπυρόσβεση. Από την Αιτωλοακαρνανία μόνο ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές παρέστη και μάλιστα συγκάλεσε και το τοπικό Συντονιστικό του δήμου όπου τέθηκαν όλα τα θέματα ετοιμότητας και προετοιμασίας εν όψει του καλοκαιριού.

Δεν κακίζω κατ΄ανάγκην τους δημάρχους που δεν μετείχαν στη σύσκεψη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, γιατί καμιά φορά αυτές οι συσκέψεις είναι περισσότερο τυπικές παρά ουσιαστικές. Ας προσέξουν όμως οι δήμαρχοι γιατί εκτός από τα ψίχουλα που πήραν από το ΥΠΕΣ για πυροπροστασία, το φετινό καλοκαίρι προβλέπεται το πιο θερμό της 15ετίας. Τουλάχιστον ας καθαρίσουν τους δασικούς δρόμους, γιατί βλέπω φέτος να τρέχουμε και να μην φτάνουμε…