Νοκ άουτ ο Σίσιτς – Εκτίουν με Νίκη Ιωάννου, Μπελόν

Απώλεια συνιστά για τον Παναιτωλικό η απουσία του Σλοβένου στο παιχνίδι με τη Νίκη. Μια ακόμα απουσία μετρά ο Μάκης Χάβος ενόψει της πρεμιέρας των πλέι οφ. Οι Αγρινιώτες θα παραταχθούν κόντρα στην ομάδα του Βόλου, στο Πανθεσσαλικό, χωρίς τον Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος εξαιτίας του διαστρέμματος που έχει υποστεί δεν θα καταφέρει να είναι έτοιμος και θα μείνει εκτός αποστολής.

Υπενθυμίζεται ότι ο τεχνικός των «καναρινιών» δεν υπολογίζει ούτε στους τραυματίες Βασίλη Γκόλια και Μίλαν Μπόγιοβιτς, καθώς και στον Μανώλη Στεφανάκο που είναι τιμωρημένος. Η ποινή που θα επιβληθεί στον υψηλόσωμο γκολκίπερ για την κόκκινη που αντίκρισε στο Καυτανζόγλειο με τον Ηρακλή θα αποφασιστεί στην Παρασκευή (31/5). Ως γνωστόν απόντες θα είναι οι τραυματίες Βασίλης Γκόλιας και Μίλαν Μπόγιοβιτς, όπως και οι Γιάννης Ιωάννου και Νταμιάν Μπελόν που συμπλήρωσαν κάρτες δηλώθηκαν να εκτίσουν τις ποινές τους στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.

Με όλες αυτές τις απουσίες το ματς για τον Παναιτωλικό στον Βόλο απέναντι στη Νίκη δυσκολεύει πάρα πολύ. Ωστόσο ο Μάκης Χάβος ξεκαθάρισε στους παίκτες του ότι είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουν με το δεξί στα πλέι οφ, καθώς αυτό θα τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.